Lounais-Häme

Perinteinen Joulupata-keräys auttaa myös Forssassa – "Ihmiset olleet tänä vuonna erityisen anteliaita"

Pelastusarmeijan järjestämä keräys kotimaan vähävaraisille on järjestetty Suomessa vuodesta 1906 alkaen.
Joulupata kerää hyvän tahdon lahjoja. Kuva: ANSSI JOKIRANTA
Joulupata kerää hyvän tahdon lahjoja. Kuva: ANSSI JOKIRANTA

Perinteinen Joulupata-keräys on täällä taas. Pelastusarmeijan järjestämä keräys kotimaan vähävaraisille jatkuu 23. joulukuuta asti.

Joulupatoihin voi tuoda lahjoituksina rahaa tai ehjiä tavaroita. Lahjoitukset jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina kotimaan vähävaraisille Pelastusarmeijan toimipisteissä ympäri Suomea.

Rahalahjoitukset voivat olla käteisen ohella esimerkiksi lahjakortteja ruokakauppaan. Lahjoituksia voi tehdä myös netissä.

Forssassa keräys järjestetään tänä vuonna Prisma-keskuksessa. Paikalliset lionsclubit ovat patakeräyksen yhteistyökumppaneina ottamassa lahjoja ja rahalahjoituksia vastaan sunnuntaihin saakka.

– Vaikuttaa siltä, että ihmiset ovat tänä vuonna erityisen anteliaita. Olimme padalla maanantaina, ja jo silloin annettiin paljon paketteja ja rahalahjoituksia, presidentti Satu Järvinen Lions Club Forssa Floresista kertoo.

Forssan keräyksessä on mukana laajasti paikallisia lionsclubilaisia.

Joulupata löytyy Forssasta myös K-Citymarketista. Citymarketin miehittämätön keräyspiste on paikalla niin ikään sunnuntaihin saakka. Paketit toivotaan toimitettavaksi Prisma-keskuksen joulupataan.

Ehjiä ja puhtaita, sekä hyvin säilyvää

Pelastusarmeija toivoo, että lahjoitettavien tavaroiden, kuten vaatteiden ja lelujen, ovat ehjiä ja puhtaita.

Lahjotettavien elintarvikkeiden tulisi olla pitkään säilyviä, Pelastusarmeija muistuttaa. Ne voivat olla esimerkiksi kahvia, teetä ja säilykkeitä. Ruokatuotteet eivät voi olla avattuja tai itse leivottuja.

Lahjoitukseen voi lisätä pienen saatteen, joka kertoo, millaiselle kohteelle sen toivotaan menevän.

Keräys on järjestetty Suomessa vuodesta 1906 alkaen.

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic