Lounais-Häme

Pertunpäivät täyttää Ypäjän tapahtumilla perjantaista alkaen

Perjantaina Paijan maatilamajoituksella pelataan kuplajalkapalloa.

Ypäjällä on jo pitkin viikkoa riittänyt tapahtumia Pertun päiviin liittyen, mutta varsinaisesti tapahtumaviikonloppu käynnistyy perjantaina. Avajaistanssikansaa liikuttaa Hanski & Lapaset Ypäjänkylän seuraintalossa kello 20.
Jo kello 18.30 Paijan maatilamajoituksella alkaa kuplajalkapalloturnaus. Alkuillasta Areenalla jorataan myös karaoketanssien tahtiin.

Lauantain aikana erilaista tapahtumaa riittää pitkin pitäjää.
Takakonttikirppis höystettynä kahviolla ja Eläkeliiton makkarakojulla järjestetään Työpaja Vieterin nurmialueella kello 11–15. Pertun torilla myynti alkaa viimeistään kello 15.
Koirien Match Show’n kehään päästään kelo 12 Ypäjänkylän seuraintalolla.
Ypäjän Yllätyksen ja Ypäjän Yrittäjien Yllätysjuoksu starttaa kello 13.
Kulttuuriyhdistys Kuvion Kulttuurikaruselli pyörii seurakuntakodissa ja sen pihalla kello 14–17. Seurakuntakodin pihassa on myös MLL:n pomppulinna ja kello 14 alkaen Kuusjoen kyläyhdistyksen perinteinen vohvelikoju.

Ypäjän yö alkaa kello 17, kun kunnanjohtaja Sam Vuorinen lausuu avajaissanat torilla. Kunnanhevonen Parpara sai alkukesällä orivarsan, jolle annetaan nimi avajaissanojen jälkeen. Nimenantotilaisuuden jälkeen hevoset ovat tavattavissa Lepolantien nurmialueella kello 18:aan asti.
Esiintymässä torilla ovat myös stand-up-koomikko Sampsa Simpanen ja Eino Grön yhtyeineen, joka musisoi tasatunnein.
Kirkossa on Kosken kirkkokuoron konsertti kello 20.
Veteraanituvalla Jokiläänin kansalaisopisto esittelee toimintaansa kello 16 alkaen, yläkerrassa on näyttely Osaavat opettajat 13.
Nuorisotoimi järjestää ohjelmaa nuorisotila Haavissa.
Nuorten Yössä soittaa bändejä lastauslaiturilla kello 22–23.30.

Tapahtumaviikko huipentuu sunnuntaina, kun Kulttuuri Puomi ry järjestää tuttuun tapaan kyläsuunnistuksen kello 12–17. Tänä vuonna teemana on Pihalta pihalle, jossa metsästetään pihakirppiksiä ja kierretään Ypäjän kauneimpia pihoja. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti