Lounais-Häme Urjala

Peuranliha ei jää enää vain metsästäjien pakkaseen: Peuranlihan vastaanotto vilkastunut Paijan tilalla Urjalassa

Autoilijan näkökulmasta peuranlihaa on tarjolla harmillisen paljon teiden varsilla. Kuva: Tapio Tuomela / FL

Paijan tilateurastamon yrittäjä Henna Paija puhuu kulttuurin muutoksesta. – Tämä syksy on ensimmäinen, kun peuranmetsästäjät ovat tarjonneet oma-aloitteisesti peuroja meille. Peurat eivät jää enää vain metsästäjien pakkaseen, Paija toteaa tyytyväisenä. Kulttuurin muutosta helpottaa se, ettei peuranliha meinaa mahtua enää edes metsästäjien lähipiirin pakkasiin. Paijat kokeilivat peuranlihan vastaanottoa viime syksynä ja tänä syksynä metsästyskauden alettua toiminta…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic