Lounais-Häme

Harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nickin kohtalosta tehdään päätös 15. kesäkuuta

Harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick järjestetään Pilvenmäellä 2. elokuuta, mikäli koronatilanne sen sallii. Kuva: Tapio Tuomela
Harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick järjestetään Pilvenmäellä 2. elokuuta, mikäli koronatilanne sen sallii. Kuva: Tapio Tuomela

Huimat 2500 ajoneuvoa ja 30 000 kävijää parhaimmillaan keränneen harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nickin kohtalo on yhä avoin. Street Machine Forssa ry:n hallitus siirsi keskiviikkona lopullisen päätöksen tapahtuman kohtalosta kesäkuun 15. päivään.

Tapahtuma on tarkoitus järjestää Forssan Pilvenmäen raviradalla 2. elokuuta, kun hallituksen asettamat kokoontumisrajoitukset on määrä purkaa heinäkuun lopussa.

– Seuraamme, miten jo nyt rajoituksiin tehdyt vapautukset vaikuttavat. Itämisaika on 10-12 päivää, joten 15. päivään mennessä tiedämme enemmän. Esimerkiksi Hämeenlinnan Linna Cruisingiin on myyty koko ajan lippuja ja myydään edelleen, yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Jokela kertoo.

Vaikka tapahtuma toteutuisi, niin Jokela olettaa kaikkien riskiryhmäläisten jäävän pois niin yleisön, autoharrastajien kuin järjestäjienkin puolelta. Järjestäjille tärkeintä on, että ihmisten turvallisuus voidaan taata, eikä tapahtumasta tule mitään koronalinkoa.

Uusimmat

Näkoislehti

14.7.2020

Fingerpori

comic