Lounais-Häme

Pieni Laulujuhla kutistuu Somerolla koronan vuoksi – Säkene sytyttää liekit ja Mimmit tartuttavat korvamadon

Pieni Laulujuhla kutistuu koronan vuoksi kahteen konserttiin.
Säkene on turkulainen kansanmusiikkiyhtye, jossa esiintyvät Anna-Maria Toivonen, laulu ja kantele, Janne Kuosa, bassot ja sello, Sami Luoto, lyömäsoittimet sekä Tommi Hakala,

Somerolla soi ensi viikolla Pieni Laulujuhla-tapahtuma. Someron kulttuuri järjestää kaksi konserttia 22.–23. elokuuta. Alun perin tapahtumia ja konsertteja piti olla enemmän, mutta juhla järjestetään alkuperäistä suunnitelmaa pienempänä koronatilanteen vuoksi.

Lauantai-iltana 22. elokuuta kello 18 Kiiruun talolla esiintyy turkulainen nykykansanmusiikkiyhtye Säkene. Yhtye sytyttää vanhat kalevalaiset runot ja uudemmat kansanlaulun helmet, nostattaa lemmenliekit ja palavan rakkauden.

Säkenessä esiintyvät Anna-Maria Toivonen, laulu ja kantele, Janne Kuosa, bassot ja sello, Sami Luoto, lyömäsoittimet sekä Tommi Hakala, kielisoittimet. Liput konserttiin maksavat 15€.

Sunnuntaina 23. elokuuta kello 15 on vuorossa Mimmit-duo Someron seurakuntakeskuksessa. Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Someron-konsertti perustuu uuteen Musapatti-levyyn, joka yhdistää musiikin ja oppimisen täysin uudella tavalla. Mimmit tartuttavat tietoa korvamatolaulujen avulla

Perjantaiksi suunnitellut yhteislauluhetket Lamminniemen hyvinvointikeskuksessa ja Tervaskannon palvelutalossa sekä lauantaiksi suunniteltu Kaurakeron kuarovestivaali Myötätuulen teatterissa on peruttu.

Tapahtumaa on tukemassa Musiikinedistämissäätiö.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic