Lounais-Häme

Piippuaukion osuuskunta Forssan kirjaston kahvilanpitäjäksi

Forssan sivistys- ja tulevaisuuslautakunta on oikeuttanut kirjastotoimenjohtaja Maarit Järveläisen allekirjoittamaan vuokrasopimuksen pääkirjaston kahvilasta Piippuaukion osuuskunnan kanssa. Kahvilaan on etsitty uutta pitäjää, kun Mustialan Kartano oy irtisanoi vuokrasopimuksensa viime marraskuussa ja lopetti kahvilan pidon joulukuun puolessa välissä.

Uuden kahvilayrittäjän etsinnässä Piippuaukion osuuskunta jäi ainoaksi kiinnostuneeksi toisen yrittäjän vetäydyttyä kilpailusta.

Piippuaukion osuuskunta on pyörittänyt Kehräämöllä Sigrid-myymälää vuoden 2016 tammikuusta tarjoten myös muun muassa käsityö- ja taidekursseja lapsille ja aikuisille.

Marica Seutu Piippuaukion osuuskunnasta sanoo, että kahvila pyritään avaamaan ensi maanantaina kello 11, kun kirjastokin aukeaa.

Aukioloajat tulevat mukailemaan kirjaston aukioloaikoja. Maanantaista torstaihin kahvila on auki kello 11–18, perjantaisin kello 11–17 ja lauantaisin kello 10–14.

Kahvilatuotteiden lisäksi tarjolla on keittolounas ja salaatteja. Jatkossa kahvilaan tulee myyntiin myös osuuskunnan valmistamia matkamuistoja laukuista kortteihin. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic