Lounais-Häme Forssa

Pilvenmäen pakkasraveissa satasen rivi

Magic Monday ravattiin Forssassa ja Kuopiossa.
Olli Koivunen ohjasti Meritin voittoon. Kuva: Tapio Tuomela

Magic Monday ei ollut ainakaan paikalla olleitten ravi-ihmisten mielestä kovinkaan maaginen, sillä esimerkiksi Pilvenmäellä mittari huiteli viimeisen lähdön maaliin tullessa 23 astetta alle nollan.

Ravit kuitenkin Forssassa ja Kuopiossa ajettiin ja kuudella oikein sai tarkasti ottaen 101,60 euroa.

Avauskohteen vei Santtu Raitalan ohjastama Conchita suoraviivaisen esityksen jälkeen. Pelisuosikki Hard Chip levisi laukalle loppusuoran alussa.

Pilvenmäellä ajettu kakkoskohde oli Teemu Keskitalon ja Pyöriän Vilistyksen näytös. Ruuna kyttäsi kolmannessa ulkona paikkaa milloin iskeä ja sellainen löytyi loppukaarteessa joskin väliin viidettäkin rataa. Sieltä 9-vuotias oli täysin ylivoimainen.

– Sain nautiskella hyvissä selissä ja voimiakin jäi tallelle vaikka millä mitalla. Hevonen on nyt todella hyvällä mallilla, Keskitalo analysoi.

Kolmannen kohteen korkkasi tauolta palannut Exuberance ihan miten tahtoi. Markus Dahlström ajoi ja muut jäivät kauaksi.

Tanpopo oli koko 65-pelin pelatuin hevonen ja se oli myös jokaisen prosenttinsa arvoinen. Juhani Tapani käänsi ruunan loppukaarteessa kolmannelle ja valjakko vyöryi iloisesti ylivoimaiseen voittoon.

Jonkinlainen yllätys saatiin viidenteen T65-lähtöön kun loistoreissun toisessa ulkona saanut Kimmo Taipaleen ohjastama R.R. Valssitar kirmasi varmaksi ykköseksi. Pelisuosikki Ariitta oli vaisu ja paussilta palannut Kartier levisi lopussa laukalle.

Donatello Hoss pyyhkäisi päätöskohteessa kärkeen, mutta menetti paikkansa jo puolen kierroksen kohdalla Lassic Pointille.

Pilvenmäen pitkällä loppusuoralla sen veto ei kuitenkaan maaliin asti kantanut, sillä Pops´Sunrise kiri ohi. Ohi olisi tullut myös Xavier K.A., mutta Olli Koivusen peli menetti mahdollisuutensa loppusuoran laukkaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic