Lounais-Häme Forssa

Pilvenmäen raviradalla tehdään perjantaina etätöitä: Ravihub houkuttelee erilaiseen työpäivään – Mutta peruuko kevääntulo lounasravit?

Pilvenmäellä on hulppeat tilat etätyöpäiväksi. Tilat ovat vain komistuneet, sillä kuva on otettu ennen ravintolan remonttia. Kuva: Lassi Puhtimäki
Pilvenmäellä on hulppeat tilat etätyöpäiväksi. Tilat ovat vain komistuneet, sillä kuva on otettu ennen ravintolan remonttia. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäki avaa perjantaina 22.3. ovensa etätyöntekijöille. Kuka tahansa voi saapua klo 8–16 Forssan raviradan tiloissa järjestettävään Ravihub-.etäpäivään.

Forssan seudulla on järjestetty aiemmin hub-etätyöpäivä ainakin Saaren kansanpuistossa.

Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen uskoo raviradan soveltuvan hienosti työpisteeksi.

– Verkkoa riittää ja meillä on monipuoliset tilat, joista kukin voi etsiä itselleen sopivimmat, Hirvonen kertoo ja muistuttaa hevosten rentouttavasta vaikutuksesta.

Myös hevosiin pääsee tutustumaan, sillä tallialueelle tehdään vierailut aamu- ja iltapäivällä. Samalla tutustutaan Horse Aweciin, hevosten kuntoutuskeskukseen.

Hevosia nähdään myös raviradalla, parhaassa tapauksessa heti aamusta treeniajossa ja klo 12 alkaen lounasraveissa. Lounasravien yllä leijuu kuitenkin pieni riski, sillä kevät keikuttelee kelejä.

– Radalla on parhaillaan tiekarhu ajamassa löysää pintaa pois. Päätös ravien suhteen tehdään torstai-iltana, Hirvonen kertoi keskiviikkona.

Ajetaan ravit tai ei, Pilvenmäen ravintola on valmistautunut palvelemaan etätyöntekijöitä.

Uusimmat

Fingerpori

comic