Lounais-Häme

Pilvenmäki keräsi tähtiä finaaliraveihin: Atupem ja Tähen Toivomus suurimmat vetonaulat

New Life Wheels juhli Pilvenmäki Specialin voittoa viime vuonna. Uusi nimi kunniataulukkoon selviää lauantaina. Kuva: Tapio Tuomela
New Life Wheels juhli Pilvenmäki Specialin voittoa viime vuonna. Uusi nimi kunniataulukkoon selviää lauantaina. Kuva: Tapio Tuomela

Pilvenmäki järjestää tulevana lauantaina 76-finaaliravit Pilvenmäki Specialilla ryyditettynä. Ilmoittautuminen päättyi maanantaina, ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen on tyytyväinen lähtölistoihin.

– Finaalilähtöihin on karsittu maaliskuun ajan ja mukana ovat lähes kaikki kärkipään nimet, Hirvonen toteaa ja nostaa esiin erityisesti Atupemin.

– Atupem on kovimpia Suomessa syntyneitä, ja sen nousua huipulle seurataan mielenkiinnolla.

Suomenhevosista kovin luu on Tähen Toivomus. Ori jätti viime vuonna Kuninkuusravit väliin Suurmestaruuden voitosta huolimatta. Tänä vuonna se on ravikuningas Costellon kuumin haastaja Välähdyksen kanssa.

Myös paikallistoiveet ovat korkealla. Urjalan Wilhelm Nash haastaa Atupemin hopeafinaalissa, Forssan Juiceman on pronssifinaalin suosikkeja. Korkealle odotetaan myös tauolta palaavaa Julminia (Ypäjä)sekä Miss Maverickia (Forssa), joka oli urhea Pilvenmäki Specialin karsinnassa. Finaalin suurimmat suosikit ovat kuitenkin Hightower Comery ja Justine Case.

Pilvenmäki Special -ravit ajetaan lauantaina 6.4. klo 14 alkaen.

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic