Lounais-Häme Tammela

Pirttiniementielle ei sallita osayleiskaavassa läpiajoa - Eerikkilään ulkoilureittiyhteys, jota pelastusajoneuvot voivat käyttää

Kallion, Riihivalkaman ja Ruostejärven alueen osayleiskaavaehdotus asiakirjoineen asetetaan yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi. Viranomaisilla ja yhteisöille varataan mahdollisuus lausuntojen antoon kaavamateriaalista.

Luonnosvaiheen lausunnot ja mielipiteet merkitään tiedoksi. Palautteen pohjalta kaavaa tarkennettiin mm. liikenteellisten yhteyksien osalta muuttamalla yhteys Eerikkilästä Pirttiniementielle ulkoilureittiyhteydeksi, jota pelastusajoneuvot voivat tarvittaessa käyttää. Nissiläntien ja Pirttiniementien yhdistävä tieyhteys putosi kaavaehdotuksesta.

Reittiyhteyttä Hämeen luontokeskukselta, Forssan kesäsiirtolalta ja Eerikkilän urheiluopistolta Torronsuolle on kaavassa tutkittu ensisijaisesti kakkostien alituksena Niinimäentien liittymän tuntumassa, mutta myös vaihtoehtoisesti yhteystarpeena Pirttiniementien liittymän läheisyydessä.

Lisäksi kaavaan tehtiin tarkennuksia yksittäisten maanomistajien toiveesta koskien heidän maa-alueitaan.

Tammelan kunnanvaltuusto saa hyväksyttäväkseen kauppakirjan, jolla kunta ostaa Asunto oy Tammelan Killinkalliolta 2200 neliön virkistysalueen 3000 eurolla.

Kunnanhallitus päätti myös hankkia kunnan ICT-laitteiden leasingrahoituksen ja elinkaarihallintapalvelut ainoalta tarjoajalta 3Step IT oy:ltä. Puitesopimus on nelivuotinen ja tulee voimaan ensi vuoden alussa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic