Lounais-Häme Somero

Pk-yrittäjille uutta puhtia yrittämiseen – Somero liittyy mukaan valtakunnalliseen yrittäjyysohjelmaan

Tavoitteena on tarjota yrittäjille uutta puhtia ja innostaa liiketoiminnan kehittämiseen.
Valtakunnallisessa liiketoimintaohjelmassa tuetaan mukaan lähteviä pk-yrityksiä kasvussa ja kehityksessä. Kuva: Seppo Pessinen
Valtakunnallisessa liiketoimintaohjelmassa tuetaan mukaan lähteviä pk-yrityksiä kasvussa ja kehityksessä. Kuva: Seppo Pessinen

Someron kaupunki osallistuu Tahdo uudistua -ohjelmaan, joka on liiketoiminnan uudistamiseen keskittyvä ohjelma pk-yrityksille.

Ohjelman tavoitteena on innostaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa ja tarjota uutta puhtia yrittämiseen.

Ohjelmaan mukaan lähtevät yritykset saavat maksuttomasti kohdennettua koulutusta ja kehittämistyön työkirjan. Syksyn aikana on myös tarkoitus järjestää jokaisella mukaan lähtevällä paikkakunnalla omana työnä jokin tiettyyn kehittämistyön osa-alueeseen keskittyvä työpaja.

Vuoden aikana toteutettavan valtakunnallisen hankkeen kuntakohtaiset kustannukset ovat enimmillään 4 000–5 000 euroa.

Ohjelma täydentää pienten ja mikroyritysten kasvu- ja kehittämistarpeisiin vastaavaa hanketta, jota Someron elinvoimapalvelut on valmistellut yhdessä Varsinais-Suomen yrittäjien, Kaarinan, Paraisten ja Raision kaupunkien kanssa.

Yhdistämällä valtakunnallinen ohjelma osaksi omaa hanketta saadaan kattava kehittämisohjelma toteutettua pienemmällä rahalla. Tahdo uudistua -ohjelma kattaa hankkeen ensimmäisen vuosipuolikkaan osuuden.

Ohjelmaan osallistumisesta päätti kaupunginhallitus.

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic