Lounais-Häme Loimaa

Poikkeuksellisissa oloissa Ravintola Lankon yrittäjät panostavat take away -palveluihin – Peuraburger on taatusti loimaalaista lähiruokaa

Sulun jälkeen osa asiakkaista ja henkilöstöstä palasi Ravintola Lankoon, mutta huolet eivät ole takanapäin.
Lankossa ja muissa ravintoloissa illat ovat lyhyitä ja asiakasmäärät vaihtelevia, kun anniskelu päättyy nykyisten rajoitusten mukaisesti jo klo 17. Yrittäjä Anniina Marjamäki täyttää oluttuoppia. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Sulun jälkeen osa asiakkaista ja henkilöstöstä palasi Ravintola Lankoon, mutta huolet eivät ole takanapäin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti