Lounais-Häme

Poliisi valvoo tehostetusti rallikansaa liikenteessä - leireilijöitä muistutetaan avotulen kiellosta

Jyväskylä
28.07.2018, 10:20

Kotimaa

Jyväskylän MM-rallin liikennettä valvotaan tänään tehostetusti Keski-Suomessa Päijälän, Pihlajakosken, Kakariston ja Tuohikotasten ympäristössä, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Erityisesti valtatie 9 ja Jämsän alue ovat ruuhkaisia koko päivän, poliisi varoittaa.
Leireilijöitä muistutetaan voimassa olevasta maastopalovaroituksesta. Avotulen tekeminen on kiellettyä myös leirintäalueilla ja grillattaessa.
Perjantai- ja lauantaiaamun välisenä vuorokautena poliisi otti Keski-Suomen alueella säilöön 17 ihmistä. Tehtäviä alueella oli yhteensä 337.
Perjantaina poliisin haaviin jäi kovaa vauhtia ajanut moottoripyöräilijä, jonka nopeus oli suurimmillaan yli 200 kilometriä tunnissa. Poliisi otti vuonna 1986 syntyneen motoristimiehen kiinni, kun tämän moottoripyörä hajosi.
Kuljettajalle tehty huumetesti oli positiivinen sekä kannabikselle että amfetamiinille. Motoristin hallusta löytyi poliisin mukaan myös pieni määrä huumeita. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta, liikennerikkomuksista, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic