Lounais-Häme

Poliisia karkuun sata lasissa

 

Forssassa jäi lauantaina kiinni kaksi rattijuoppoa.

Poliisi yritti pysäyttää toisen rattijuopoista tavallisessa valvonnassa, mutta kuski ajoi valvonnan läpi. Poliisi lähti autoilijan perään, mistä syntyi Siurilankadulle takaa-ajotilanne noin kello 23.

Vuonna 1987 syntyneen paikkakuntalaisen miehen ajonopeudeksi mitattiin enimmillään 118km/h, vaikka kadulla on neljänkympin nopeusrajoitus.

Takaa-ajo jatkui kahden kilometrin verran, minkä jälkeen kuski pysähtyi omatoimisesti. Kuskin verestä mitattiin alkoholia 0,67mg/l, mikä ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuskia epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden rikkomisesta.

Toinen rattijuoppo jäi kiinni Forssan Hämeentiellä kello 20.30. Poliisi pysäytti ulkopaikkakuntalaisen autoilijan, koska tämän nopeus ylitti 70km/h, vaikka tiellä on neljänkympin nopeusrajoitus.

21-vuotiaalla miehellä ei ole ajo-oikeutta ja hän oli huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Mies on jäänyt kiinni kortitta ajosta aiemminkin.

Autoilijaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic