Lounais-Häme

Poliisin tuplalöytö liikenteessä: huumaantuneita kuljettajia, etsintäkuulutettuja matkustajia ja luvattomia patruunoita

Liikennevalvonta paljasti huumaantuneita kuljettajia ja etsintäkuulutettuja matkustajia.
Kuva: Kimmo Penttinen
Kuva: Kimmo Penttinen

Hämeen poliisi tapasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä liikenteestä kaksi autoilijaa, joilla kummallakin oli huumeita veressä, apukuljettajana etsintäkuulutettu mies ja lastina luvattomia tavaroita.

Hämeen poliisin tilannekeskuksesta vahvistettiin, että lukuisista yhtäläisyyksistä huolimatta kyseessä oli kaksi täysin erillistä tapahtumaa.

 

Ensimmäinen tapaus paljastui Hattulassa myöhään tiistai-iltana, kun kolmostiellä ajaneen poliisipartion ohitti yli 140 kilometrin tuntinopeudella ajanut henkilöauto.

Autoa ajoi huumaantuneelta vaikuttanut ja jo valmiiksi ajokiellossa ollut 30-vuotias mies. Samanikäinen matkustaja puolestaan oli etsintäkuulutettu.

Autosta löytyi tarkastuksessa huumausaineita, huumaavia lääkkeitä sekä luvaton kiväärin patruuna, joten poliisit ottivat molemmat miehet kiinni.

 

Hieman myöhemmin aamuyöllä Hämeenlinnassa poliisi pysäytti kolmostiellä ajaneen ajo-oikeudettoman ja todennäköisesti huumausaineista päihtyneen noin 40-vuotiaan miehen. Hänen autostaan löytyi huumausainetta, huumausaineiden käyttövälineitä ja luvattomia käsiaseen patruunoita.

Sekä kuljettaja että autossa matkustajana ollut noin 30-vuotias mies olivat myös etsintäkuulutettuja, joten heidät otettiin kiinni. FL

Uusimmat

Näkoislehti

14.7.2020

Fingerpori

comic