Lounais-Häme

Poliisin Twitter-maratonissa kirjoitettiin satoja twiittejä

Sisä-Suomen poliisilaitos järjesti ensimmäisen Twitter -maratoninsa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 17–05. Pikkujouluaikaan toteutettu maraton toi hyvin esille, kuinka paljon alkoholi työllistää poliisia. Poliisilla oli kymmeniä alkoholiin liittyviä tehtäviä, mm. 12 rattijuopumusta kirjattiin poliisilaitoksen alueella.

Poliisia työllistivät lukuisat pahoinpitelyt, riitelyt, itsestään huolehtimaan kykenemättömien humalaisten säilöönotot ja metelikeikat. Poliisin säilytystiloissa oli poliisilakiperusteisesti päihtymyksen takia kiinniotettuja aamuviiteen mennessä yhteensä 26 henkilöä. Näiden lisäksi rikosperusteisesti kiinniotettuja oli 32 henkilöä.

-Kulunut yö oli poikkeuksellisen rauhallinen pikkujouluyöksi, vaikka tehtäviä nytkin oli klo 17–03 yhteensä 354 kpl, toteaa komisario Erkki Alanen.

Twitter-maratonissa kirjoitettiin satoja twiittejä, ja twiittejä myös kommentoitiin runsaasti pikkutunneille saakka. Poliisi haluaa Twitter-maratoneilla antaa kansalaisille kokonaiskuvaa siitä millaisia tehtäviä poliisi hoitaa. Maratoneja on toteutettu useissa poliisilaitoksissa eri ajankohtina.

Uusimmat

Fingerpori

comic