Lounais-Häme Forssa

Politiikan konkari Sirkka-Liisa Anttila herkistyi: "Mamma, jää jo kotiin, lastenlapset vetosivat"

"Olen saanut edustaa Hämeen vaalipiirin äänestäjiä Suomen arvokkaimmalla päätöksenteon foorumilla kohta 36 vuotta, melkein puolet elämästäni. Minä olen suorastaan rakastanut ja rakastan tätä työtä."
Sirkka-Liisa Anttila joutui lykkäämään omaa puheenvuoroaan piirikokouksessa liikutuksen vuoksi.

Suomen pitkäaikaisin naiskansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) piti tunteikkaan puheen keskustan Etelä-Hämeen piirin piirikokouksessa Forssassa lauantaina.

Anttila kertoi miettineensä vakavasti pyrkivänsä vielä yhdelle kaudelle eduskuntaan, mutta kallistuneensa lopulta lähipiirin toiveeseen.

– Erittäin raskaiden ja vaikeiden pohdintojen jälkeen olen päätynyt toteuttamaan perheeni ja erityisesti lastenlasteni toiveen. ’Mamma jää nyt jo kotiin’, he ovat vedonneet monta kertaa.

Anttila sanoi olevansa kuitenkin vahvasti mukana ja puolueensa tukena kevään vaalityössä.

– Tunnen suurta vastuuta keskustan menestyksestä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Meidän on haastettava kokoomus kaiken alistamisesta markkinoille ja SDP löyhistä lupauksista, Anttila sanoi. FL

Lisää aiheesta: Sirkka-Liisa Anttila ei lähde ehdokkaaksi – 74-vuotiaan kansanedustajan pitkä ja komea ura eduskunnassa päättyy

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic