Lounais-Häme

Posti palaa Annantielle Ypäjällä – "Ensiarvoisen tärkeä palvelu"

Ypäjän Annantie 2:n päävuokralainen Ann-Marie Österback kertoo, että neuvottelut Postin kanssa palvelupisteen palaamisesta vanhaan osoitteeseen saatiin maaliin perjantaina, juuri sopivasti Liikekeskuksen virallisten avajaisten aattona.

Postin palvelupisteen on tarkoitus avautua Annantielle maaliskuun loppuun mennessä.

-Onhan se kiva, että posti palaa Ypäjälle, mutta posti ei yksin pyöritä yritystä. Jotta palvelu säilyisi täällä pitkään, tarvitsemme asiakkaita muille Liikekeskuksen palveluille. Olen kuitenkin valmis katsomaan tilanteen, Österback sanoi.

Posti toimi samassa rakennuksessa Annantiellä jo viime vuoden elokuusta saakka Playsson.net-yrityksen ohessa. Palvelupiste kuitenkin sulkeutui yllättäen helmikuun vaihteessa. Sittemmin koko Playsson.netin toiminta on muuttanut tiloista pois.

-Näen postin aivan ensiarvoisen tärkeänä palveluna kuntalaisille ja kesäasukkaille. Kyllä pitäjässä pitää posti olla. Hienoa, että se saadaan Ypäjälle takaisin, Ypäjän vt. kunnanjohtaja Sam Vuorinen kertoi.

Österback kertoo, että Matkahuollon palvelut eivät ainakaan lähiaikoina ole palaamassa tiloihin.

 

Tällä hetkellä Annantien Liikekeskuksessa toimii neljä yritystä: Österbackin oma yritys eli Laatu Ansku sekä Satun Fysioterapia- ja Liikuntapalvelut, Lehtisen Lemmikit ja KR Viestintä.

Yrityksillä on jo yhteinen Ypäjän Annantien Liikekeskus -sivu Facebookissa, minkä lisäksi tulevaisuuden suunnitelmissa on mahdollisesti myös esimerkiksi yhteiset verkkosivut.

-Teemme yhdessä töitä yhteisen hyvän eteen. Kun yhdelle tulee asiakkaita, yritämme saada samalla muillekin, Österback iloitsi.

Vuorinen näkee Annantien Liikekeskuksen tervetulleena ajatuksena.

-Tämä on Ypäjällä hyvin uudenlainen konsepti, täällä on totuttu enemmän siihen, että on yksittäisiä yrittäjiä siellä täällä. Tämähän on tietysti yhdenlainen yhteisyritys, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, Vuorinen kuvaili.

 

Liikekeskuksen tilat on alkuvuoden aikana pintaremontoitu.

-Tyhjää tilaa on vielä noin 150 neliötä, josta voi halukkaalle lohkaista juuri sellaisen alueen kuin yrittäjä itse haluaa ja tarvitsee, Österback kertoi.

Österback kertoo, että tyhjistä tiloista on jo kyselty häneltä, mutta varsinaisia neuvotteluja mahdollisten vuokralaisten kassa ei ole käyty.

-Mitään tietynlaista tai tietyn alan toimijoita emme etsi, onhan meillä tälläkin hetkellä tässä jo aika laaja kirjo erilaisia yrityksiä.

 

Neljän yrityksen Annantien Liikekeskus on palvellut jo helmikuun alusta lähtien. Virallisia avajaisia paikalla vietetään lauantaina klo 10–16.

Paikalla on kakkukahvit, poniratsastusta, tuote-esittelyä, arvontaa sekä soppatykki, josta tarjoillaan hernekeittoa.

-Ennen kaikkea toive on päästä juttelemaan asukkaiden ja mahdollisten asiakkaiden kanssa siitä, mitä ja millaisia tuotteita Ypäjälle halutaan. Meillä on hyvät mahdollisuudet muokata valikoimiamme toiveiden mukaan, Österback sanoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic