Lounais-Häme

Posti pysyy Ypäjällä jatkossakin

Postitoiminta jatkuu Ypäjällä uusissa tiloissa. Hevosalan media- ja jälleenmyyntiyritys Playsson.net ottaa postitoiminnan ja matkahuollon uuteen liikkeeseensä Annantie 2:een.

Hevostarvikeliike pitää avajaiset jo 29.7., mutta postitoiminta siirtyy entisistä tiloista yrittäjälle vasta 29.8. Posti asentaa tilat liikkeeseen elokuun aikana.

-Otimme showroomiin myös matkahuollon täydet pakettipalvelut, joten jatkossa Ypäjän matkahuoltoon saadaan myös isot paketit, kertoo Playsson.netin yrittäjä Penina Peltonen.

 

Peltonen lähti selvittämään postin saamista, koska lähettää verkkokaupastaan paljon tavaraa, eikä halunnut postin siirtyvän toiseen kuntaan. Yritys on myös avaamassa liikkeen lähemmäs Ypäjän keskustaa. Playsson.netin vähittäismyyntiä ollaan siirtämässä Honkalan tilalta kokonaan Annankadun hevostarvikemyymälään. Muu toiminta säilyy tilalla edelleen.

Postin palvelut pysyvät entisen Siwan tiloissa siihen asti, kunnes uusi posti avautuu. Posti tiedottaa siirrosta alueella elokuun aikana vielä tarkemmin.

 

Uusi posti tulee olemaan siirtymisensä jälkeen avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja lauantaisin klo 12–20. Yrittäjä suunnittelee pitävänsä liikettä ja postia auki suurempien viikonlopputapahtumien aikana jonkin verran myös sunnuntaisin.

Postin palvelut säilyvät samoina kuin ennenkin. Matkahuollon pakettipalvelut laajenevat suurempiin lähetyksiin, mutta matkahuollon lipunmyynnille ei ole nähty toistaiseksi tarvetta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic