Lounais-Häme Forssa, Ypäjä

Posti avaa noutopisteen Forssaan – Turuntien väliaikainen noutopiste on avoinna jouluun asti

Ypäjän puuttuviin postipalveluihin ei vielä ratkaisua.
Posti avaa väliaikaisen noutopalvelupisteen Turuntielle. Noutopiste on avoinna jouluun asti. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Posti avaa väliaikaisen noutopalvelupisteen Turuntielle. Noutopiste on avoinna jouluun asti. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Posti avaa jouluruuhkaa helpottamaan väliaikaisen postipakettien noutopisteen Forssaan osoitteeseen Turuntie 2. Noutopiste avautuu torstaina ja on Postin aluejohtaja Mikko Similän mukaan avoinna jouluun asti.

Noutoverkostoa tukemaan Posti avaa noutopisteet torstaina myös Hämeenlinnaan Kauppakeskus Goodmaniin ja Riihimäelle Matkakeskukseen osoitteessa Eteläinen Asemakatu 2.

Ensimmäistä kertaa Forssaan avattava joulunajan noutopiste on avoinna muina viikonpäivinä paitsi sunnuntaisin kello 12-18.

Ypäjällä ei ole ollut runsaaseen kahteen kuukauteen omia postipalveluja, kun postipalvelut Laatu Anskussa Annantien liikekeskuksessa loppuivat syyskuun puolivälissä.

Aluejohtaja Similän mukaan Ypäjä on Kanta- sekä Päijät-Hämeen itsenäisistä kunnista ainoa, josta postipalvelut puuttuvat kokonaan. Hämeenlinnaan kuuluvalla Hauholla kaikki paketit eivät mahdu ainoaan pakettiautomaattiin, joten osa paketeista pitää noutaa 30 kilometrin päästä Hämeenlinnasta. Hauhollakin on Similän mukaan käyty neuvotteluja postipalveluiden laajentamisesta.

Aluejohtaja näkee kokonaisuutena postipalvelujen tilanteen Kanta- ja Päijät-Hämeessä hyvänä, sillä uusia palveluja on avattu ja nykyisiä laajennettu.

Palvelut palaavat aikaisintaan alkuvuodesta

Ypäjäläisille Similällä on sekä hyviä että huonoja uutisia. Kartoituksia uudesta Postin toimipisteestä on tehty ja neuvottelutkin ovat edenneet, mutta Similä ei tässä vaiheessa pysty lupaamaan, että postipalvelut palaavat Ypäjälle.

– Jos neuvotteluissa päästään sopimukseen, postipalvelut palaavat Ypäjälle ensi vuoden puolella, eivät ainakaan ennen joulua, Similä sanoo.

Tällä hetkellä ypäjäläisten kaikki postipalvelut ovat saatavilla Loimaan K-Citymarketista Aleksin Kiven kadulta. Sieltä ovat haettavissa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Samasta paikasta voi myös lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Postipalvelut ovat saatavilla K-Citymarketin aukioloaikoina, eli maanantaista perjantaihin kello 7–22, lauantaisin kello 7–20 ja sunnuntaisin kello 10–20. Noutopiste löytyy myös Jokioisten R-kioskilta Keskuskadulta.

Aluejohtaja Similän mukaan Ypäjän puuttuvista postipalveluista on tullut Postille asti muutama yksittäinen palaute.

– Ypäjällä on hyvin ymmärretty tämä hetkellinen palvelujen puuttuminen. Loimaan K-Citymarketissa palvelut toimivat hyvin, niistä ei ole palautetta tullut, Similä kertoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic