Lounais-Häme Jokioinen

Pride-liputus taas kuopattu Jokioisilla – Juupas-eipäs-kissanhännänveto vaati äänestyksen

Kuvituskuva. Kuva: Muu
Kuvituskuva. Kuva: Muu

Jokioisten kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että se merkitsee valtuustoaloitteet nuorten työllistämisestä ja Pride-liputuksesta loppuun käsitellyiksi.

Jokioisten vihreiden valtuustoryhmä teki Pride-liputuksesta Jokioisilla valtuustoaloitteen kesäkuussa pari päivää sen jälkeen, kun kunnanhallitus oli äänin 4–3 päättänyt, ettei Jokioisten kunta liputa sateenkaarilipuilla Pride-viikon aikana. Kunnanhallitus toisti nyt saman päätöksen ja esittää valtuustolle, että se merkitsee kunnanhallituksen päätöksen asiasta tietoonsa.

Pride-päätös syntyi äänestyksen jälkeen. Ursula Mansikka (vihr.) esitti Pride-liputusta Charlotte Nummenrannan (vas.) kannattamana. Äänestyksessä liputtamista kannatti myös Petri Lehtosen varajäsen Pauli Myllyoja (vas.), joten pohjaesitys jäi voimaan äänin 6–3.

Kokoomuksen Jokioisten valtuustoryhmä esitti helmikuussa 2018 tehostettuja toimia nuorisotyöttömyyttä vastaan Pälkäneen mallin mukaisesti. Kunnanhallitus esittää, että valtuusto merkitsee seikkaperäisen selvityksen tietoonsa saatetuksi. Selvityksen perusteella Jokioisilla ei ole isommin syytä hävetä nuorisotyöttömyyden hoidossa. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic