Lounais-Häme Forssa

Prisma-keskus avattiin Forssassa kymmenen vuotta sitten – Miten vuosikymmen sujui, Prisma-johtaja Minna Hovila-Myllylä?

Forssan Prisma-keskuksen avajaiset vetivät väkeä 9.9.2010. Kuva: Seppo Pessinen
Forssan Prisma-keskuksen avajaiset vetivät väkeä 9.9.2010. Kuva: Seppo Pessinen

”Prisma-keskus vetää väkeä”, otsikoi Forssan Lehti 10.9.2010. Edellisenä päivänä eli päivälleen kymmenen vuotta sitten vietettiin Forssan Prisma-keskuksen avajaisia.

Miten ensimmäinen vuosikymmen meni, Forssan Prisma-johtaja Minna Hovila-Myllylä?

Olemme onnistuneet ottamaan oman paikkamme Forssan seudun asiakkaiden ostospaikkana. Kauppakeskuksena olemme pystyneet kymmenen vuoden aikana tuomaan palveluita hyvin aivan keskustan tuntumaan.

Miten kaupankäynti on Forssassa muuttunut kymmenen toimintavuoden aikana?

Kaupankäynti on Suomessa yleisestikin muuttunut huomattavasti. Kilpailu kovenee, ja verkko on tuonut omat haasteensa. Kaupankäynti on nykyään hyvin läpinäkyvää, kun asiakas pystyy esimerkiksi tarkastamaan tuotteiden hinnat helposti verkossa, mikä on tietysti hieno asia.

Prisman avajaisissa tasan kymmenen vuotta sitten oli pihalla pientä ruuhkan tynkää. Kuva: Seppo Pessinen

Kymmenessä vuodessa monta pikkukauppaa on sulkenut seudulla ovensa pysyvästi. Pienten kauppojen sulkeutuessa monen syyttävä sormi osoittaa suuriin marketteihin. Miten vastaisit?

Jokaisella kaupalla on mielestäni oma paikkansa, omat etunsa ja omat haasteensa. Pienessä kaupassa saa tehtyä nopeat ja pienet ostokset helposti, meillä taas tarjonta taas on kattavampi. Esimerkkinä pienistä kaupoista Sale on taas viimeisen kymmenen vuoden aikana tullut myös uutena.

Miten juhlitte kymmenvuotista taivaltanne?

Juhlimme eri tavalla kuin suunnittelimme. Koronatilanteen vuoksi katsoimme, että kakkukahvien järjestäminen olisi nyt liian suuri riski. Juhlimme tarjoamalla erilaisia tarjouksia asiakkaille sekä Prisman että liikkeiden puolella. FL

Lue myös: Kaksi apteekkia samaan kauppakeskukseen – Forssan Keskusapteekki muuttaa Prismakeskukseen (FL 14.8.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic