Lounais-Häme Forssa

Punainen Risti kerää Forssassa talvivaatteita ja kodin pienkoneita – lahjoitusilta on tiistai

Punainen Risti kerää Forssassa talvivaatteita ja kodin pienkoneita.
Löytyykö sinulta lahjoitettavia talvivaatteita?

Vaikkei talvi ihan vielä ole tullutkaan, varautuu Punaisen Ristin Forssan osasto jo tulevan keräämällä muun muassa talvivaatteita.

Tarvetta on naisten, lasten ja miesten talvivaatteille mutta myös arkivaatteille. Myös tarpeettomiksi käyneet henkarit ovat tervetulleita lahjoituksia. Talven varalle otetaan vastaan myös erikokoisia luistimia.

Tämänkertaisessa keräyksessä otetaan vastaan myös kodin pienkoneita. Erityisesti mikrot, kahvi- ja vedenkeittimet sekä taulutelevisiot ja valaisimet ovat tarpeen.

Lahjoitettavien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla puhtaita ja ehjiä. Tavara, jonka voisit lahjoittaa ystävälle, kelpaa hyvin myös keräykseen. Lahjoitukset käytetään kaikkien tarvitsijoiden, esimerkiksi vähävaraisten lapsiperheiden, auttamiseen.

Punaisen Ristin Forssan osastolla on vielä aikaisempia lahjoituksia jäljellä. Sen vuoksi keräyskohteet ovat tällä kertaa rajoitettuja.

Lahjoituksia otetaan vastaan tiistaina 13. marraskuuta kello 18–20 Punaisen Ristin toimipisteessä osoitteessa Siurilankatu 28. Myöhemminkin voit lahjoittaa tiistaisin kello 18–19 samassa paikassa.

Uusimmat

Fingerpori

comic