Lounais-Häme

PunaMustat siirsi ratkaisua

Jokioisten Koetuksen nousu Ykköspesikseen ei varmistunut ainakaan lauantaina, kun lohkofinaalivastustaja PunaMustat onnistui tasoittamaan ottelusarjan tiukan väännön jälkeen Meilahdessa.

Koetus aloitti pelin räväkästi ja meni johtoon, kun Riku Tainio purki ensimmäisessä vuoroparissa ajolähtötilanteen ja kotiutti jokerina paluun teheen Mika Reinin.

Sen jälkeen ohjat otti käsiinsä kotijoukkue, eikä Koetus saanut aikaan enää juoksukaan avausjaksolla. Henri Häkkilä kotiutti tasoittavalla Totti Nikulan. Toinen vuoropari mentiin juoksuitta, mutta kolmannen tasoittavalla PunaMustat ratkaisi jakson.

Voittojuoksun kotijoukkue sai halvalla, kun ykkösetenijä Nikula tuli kotiin harhaheiton turvin. Perään ex-Koetus Jarno Kokko kotiutti Santeri Rinta-Rahkon ja vielä Lauri Helin Häkkilän.

 

Toisenkin jakson ensimmäisen juoksun iski Koetus, kun Miro Tiala onnistui kotiuttamaan Iiro Hämäläisen. Tasoituksen tehtaili kolmannen jakson aloittavalla kaksikko Kokko-Rinta-Rahko. Tässäkin vuoroparissa PunaMustat sai yhden juoksun halvalla tavalla, kun Eero Petäjä pääsi kotiin vapaataipaleen turvin.

Koetus nousi vielä rinnalle, kun Hämäläinen löi Mika Reinin kotiin, mutta enempään eivät jokioislaisten rahkeet riittäneet.

 

Koetuksen pelinjohtaja Jani Salmi ei suuremmin tappiota harmitellut.

-Tilanteiden teko oli tänään vaikeaa, se oli suurin syy tappioon. Tehtiin pari virhettä, jonka jälkeen tuli liian jännää. Keli oli haastava, ja homma oli pienestä kiinni – pallo pomppii molemmin puolin. Nyt Häkkilä pääsi viemään meitä, ei oltu ihan hereillä hänen kanssaan, Salmi analysoi.

Lohkovoitto ratkaistaan tänään sunnuntaina klo 16 Jokioisten pesäpallokentällä.

-Meidän on uskallettava tehdä niitä asioita, joita osaamme. Pitää keskittyä hyvin ja jättää turha jännitys pois, Salmi näki ratkaisut lohkovoiton varmistamiseen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic