Lounais-Häme

Putkirikko katkaisi veden Jokioisilla

Ison runkovesiputken rikkoontuminen sunnuntaina varhain aamuyöstä sai kaivukaluston liikkeelle Jokioisilla. Vuotopaikkaa lähdettiin haravoimaan Rinnetien ja Rivitien lähimaastosta, kunnes se paikallistettiin aivan vesitornin piha-alueelle.

-Iso runkovesiputki, joka vie vettä torniin, on rikkoutunut. Putkea kaivetaan esiin parhaillaan, kunnallistekniikan insinööri Risto Klemelä kertoo sunnuntaina iltapäivällä.

Korjaustyöt jatkuivat myöhään sunnuntai-iltaan eikä tuolloin ollut varmuutta, saadaanko putkea korjatuksi ennen aamua. Putken korjaamiseen tarvittavia osia jouduttiin etsimään matkan päästä.

Haittaa putkirikosta on suhteellisen suppealle alueelle. Vesi on poikki Rinnetien ja Rivitien rivitaloista yhtä taloyhtiötä lukuun ottamatta sekä Koivukujalla ja Leppäkujalla. Vettä voi noutaa Opintien vanhustentalon vesipostista.

Vesihuoltolaitoksen harmit eivät loppuneet tähän, sillä sunnuntain aikana sattui myös kaksi pienempää vesivuotoa. Vuodot saattoivat johtua putkirikon aiheuttamasta paineenvaihtelusta. FL

 

Juttua muokattu 22.1.2017 klo 19:45

Lisätty tieto siitä, että putkirikon korjaaminen edelleen kesken, korjaustyöt voivat venyä aamuun.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti