Lounais-Häme

Putoaminen ei ollut Ellille pettymys

Forssan-Ellin eli Elli Lukanderin taival The Voice of Finland -kisassa päättyi torstai-iltana kaksintaisteluvaiheeseen. Kahden 19-vuotiaan Ellin mittelössä jatkopaikan nappasi tamperelainen Elli Hleihel.

-Niin kuin yksi kilpailijoista sanoi, minäkin olen enemmän onnellinen jatkoon päässeiden puolesta kuin pettynyt omasta puolestani, Elli Lukander sanoo.

The Voice of Finland oli hänen mielestään valtavan hieno seikkailu.

-Vaikka kilpailu loppui minulla tavallaan lyhyeen, kaikki mitä sieltä sain, on kotiin päin. Eikä se ole keneltäkään pois, hän miettii.

Ellit saivat kaksintaistelussa esitettäväkseen Chisun kappaleen Tuu mua vastaan. Lähetyksessä tytöt olivat alkuun valmentajansa mukaan tosi jäässä. Anna Puun mukaan laulu toimi parhaiten, kun Ellit lauloivat yhdessä. Kaikkien vaiheiden yhteenlasketussa arviossa hän päätyi antamaan jatkopaikan Elli Hleihelille.

Pari minuuttia ennen kappaleen pianoharjoituksia tytöille kerrottiin, että siellä on muuten Pete Parkkonen. Televisiolähetyksessäkin kävi ilmi, että melkoisen häkeltymisen apuvalmentajan ilmaantuminen aiheutti.

-Olihan se hämmentävää. Toivottavasti hävyttömimmät kohdat on karsittu, Elli Lukander naurahti ennen illan lähetystä.

Hän kertoo lähteneensä mukaan kisaan katsomaan, kuinka käy. Päällimmäiset tunteet kisan alla olivat nöyryys ja uteliaisuus.

-Kun yksi voittaa kilpailun, on selvää, että jossain vaiheessa kaikki muut putoavat, hän pohti jalat maassa.

Ohjelman kuvauksista on jo kulunut tovi. Elli Lukanderilla on ollut aikaa pohtia omaa osuuttaan jo tarkemmin.

-Tämä oli minulle ihan sopivan mittainen matka. En ole kilpailuhenkinen, joten tähän asti minulla riittivät rahkeet ja tämän verran pää kesti, hän tunnustaa.

Ohjelmaan lähtöä hän ei kadu, niin paljon sieltä jäi eväitä tulevaisuuteen. Monesta kilpakumppanista on tullut Ellille ystäviä. Facebook-kavereita on joukosta löytynyt, joidenkin kanssa on myös puhelinnumeroita vaihdettu.

-Parasta oli muiden kanssa hengailu ja muilta oppiminen. Kuvauksissa oli välillä taukoja, ja siinä ehti jutella monenlaista. Eikä sellaisen yleisön edessä kovin usein saa mahdollisuutta esiintyä, hän hehkuttaa.

Ammattilaisilta saatu palaute oli rakentavaa ja kannustavaa.

-Erittäin hienoa oli, että ehdoton oma suosikkini laulaja-lauluntekijöistä eli Ellinoora oli yksi apuvalmentajista.

Illan lähetystä Elli Lukander seurasi äitinsä kanssa kahden. Jännitystä riitti, vaikka oma kohtalo oli tiedossa.

-Jännittää, mitä lähetykseen on leikattu. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti