Lounais-Häme Forssa

Pyöräkuormaaja pujoa kasvavalla tontilla herätti uutisnälän Forssassa

Forssan Lehden toimituksessa virisi toive uutisesta pyöräkuormaajan ilmestyttyä Oikokadun varrella sijaitsevalle tyhjillään olevalle tontille vastapäätä lehden toimitusta Forssassa. Onko tontilla kenties käynnistymässä rakentaminen?
Siistitty tontti sijaitsee Ojakadun ja Kyläkadun välisellä osuudella Kauppa- ja Oikokatua.

Forssan Lehden toimituksessa virisi toive uutisesta pyöräkuormaajan ilmestyttyä Oikokadun varrella sijaitsevalle tyhjillään olevalle tontille.

Puhelinsoitto kaupungin maankäyttöinsinööri Tomi Laajalehdolle paljastaa, että ainakaan mitään rakennuslupaa tyhjillään olevalle tontille ei ole haettu. Kiinteistörekisterissä tontin omistajaksi on merkitty Kiinteistö oy Forssan Kuhalan Kurva. Voimassa olevassa kaavassa tontille voi rakentaa kaksi 445 neliömetrin asuintaloa sekä huoltorakennuksen. Tontilla sijaitsi aikanaan Hietasen kirjakaupan komea puurakennus, joka on purettu jo vuosikymmeniä sitten.

Tontilta tavoitettu Forssan Partin vetäjä Rauno Pakkanen kertoo tarjoavansa naapuriapua pusikoituneen ja pujoa kasvavan tontin siistimisessä samalla kun hän siistii myös omaa pihaansa. Pakkanen kertoo saaneensa luvan tontin siistimiseen tontin omistajalta Haka-Akun yrittäjältä Jorma Hakalalta.

Hakala kertoo, että on teettänyt vuosia sitten alustavat suunnitelmat, että kumpaankin asemakaavan mukaiseen taloon sijoitettaisiin neljä huoneistoa. Hakala toivoo, että jokin rakennusliike ottaisi kohteen rakennettavakseen.

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic