Lounais-Häme

Rahaa lapsille ja nuorille

Forssan seutu sai avustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä loma-aikaisiin päiväleireihin.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Tammelan kunnalle 7200 euroa ja Ypäjän kunnalle 6000 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Myös Tammelan 4H-yhdistys ry saa 5000 euroa ja Jokioisten-Ypäjän 4H-yhdistys ry 2000 euroa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt yhteensä 800 000 euroa valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Avustusta myönnettiin 157 toimijalle Uudenmaan, Hämeen ja Kymen alueilla.

Avustusta haki kaikkiaan 181 harrastustoiminnan järjestäjää. Avustuksella tuetaan monipuolista, laadukasta ja säännöllistä harrastustoimintaa sekä lasten ja nuorten loma-aikoihin sijoittuvaa päiväleiritoimintaa. Etelä-Suomessa toimintaan osallistuu yli 25 000 lasta ja nuorta.

Avustusten tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten tasapuolisia mahdollisuuksia osallistua laadukkaisiin ja monipuolisiin harrastekerhoihin kohtuuhintaisesti sekä luoda lapsia innostavia ja turvallisia sisältöjä loma-aikoihin vanhempien ollessa työssä.

Tukea myönnettiin kunnille, rekisteröidyille yhdistyksille sekä muille yhteisöille. Avustusta ei myönnetty, mikäli lasten ja nuorten tasavertaisten osallistumismahdollisuuksien katsottiin vaarantuvan korkeiden osallistujamaksujen vuoksi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic