Lounais-Häme

Forssalaiset Tea ja Vesa mukana Unelmahäissä – Rakkaus löytyi Facebookin roskalavaryhmästä

Unelmahäät-sarjan seuraavalla kaudella on mukana myös forssalaispari Tea Repo ja Vesa Jaakkola. Sarja palaa suoratoistopalvelu Dplayn ohjelmistoon tammikuussa 2020.

Sarjassa hemmotellaan romantiikannälkäisiä rakkaustarinoilla, jotka huipentuvat hääparien lausuessa toisilleen maagiset sanat.

– Tean ja Vesan häät on suunniteltu, mutta vielä kuvaamatta, joten heidän jaksonsa nähdään sarjan viimeisenä maaliskuulla. Sarja alkaa 13. tammikuuta, ja sitä nähdään yhden jakson verran viikossa, kertoo Jenni Kokkonen Discovery Finlandin viestinnästä.

Forssalaiset Tea, 43, ja Vesa, 40, juhlivat häitään laivalla. Juhlaväki kuljetetaan parin maatilalta bussilla Turun satamaan, josta häähumumatka starttaa. Juhlat jatkuvat myöhään yöhön.

 

Dplay kertoo sarjan ennakkotiedoissa, että matkailusta nauttiva forssalaispari kohtasi toisensa, kun Vesa vastasi Tean Facebookin roskalavalle laittamaan myynti-ilmoitukseen. Vesa iski silmänsä hakureissulla rempseään naiseen, ja puoli tuntia poistumisensa jälkeen lähetti hänelle viestin: lähdetkö kahville?

Parin arki kuluu Forssan kaupunkiasunnon lisäksi Tean omistamalla maatilalla, jossa he hoitavat hevosia ja hellyttävää minipossua. Maatilasta on tullut molemmille henkireikä.

 

Hääparit näyttäytyvät Dplayn mukaan ohjelmassa rehellisesti ja avoimesti omina itsenään.

Forssalaisparin lisäksi sarjassa seurataan yhdeksän muun parin häitä. He tulevat Eurasta, Eurajoelta, Nokialta, Joensuusta, Varkaudesta, Kauhajoelta, Akaasta ja kaksi paria Tampereelta.

Sarjan Discoverylle tuottaa Filmaattiset oy. TV5:llä sarja starttaa huhtikuussa 2020. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

6.4.2020

Uusimmat