Lounais-Häme

Rankkari rapsi T4-kuponkeja Pilvenmäellä

Rankkari on viime päivät ollut päivän sana kun jalkapallossa on pelattu vähän isompia kisoja.

Pilvenmäen perjantaikisat eivät ihan hohdokkaimmasta päästä olleet, mutta pääosaan sielläkin nousi Rankkari, 8-vuotias ruuna Kauhajoelta ohjissaan omistaja Ari-Pekka Tuisku.

Voittajaa oli illan T4-pelissä pelattu vaivaiset 1,27 prosenttia ja rivin arvo pomppasikin vajaasta kahdestakympistä reilusti yli kuudensadan.

-Kannatti lähteä Forssaan ja taisi kotimatkakin lyhentyä voiton myötä jonkin verran, sanaili voittajaa taiten ohjastanut Tuisku.

 

T4-rivin arvo vielä kolminkertaistui kun Harri Koivunen luotsasi Wall Street Comeryn ykköseksi ennen Ice Paradisea ja suosikki Unequalled Stridea. Nelosen arvo nousi lopulta lukemiin 2 135,50 euroa ja duokin palautti lähes 400 kertaa.

Pelin ensimmäinen kohde oli Antti Teivaiselle ja Bestsellerille yksinkertainen ja helppo. Teivainen sai suosiolla keulat ja körötteli vieskermäistä vauhtia ensimmäisen kiekan. Toisen puolikkaan ruuna tuli 13,5-kyytiä ja muut jäivät aseettomiksi.

Kakkoskohteeseen saatiin jonkinkokoinen yllätys kun Arto Laaksosen ohjastama Dream Step Wili kepitti loppukirissä suosikki Undeniable Striden. Kolmantena maaliin tullut Burnhill´s Luck hylättiin maaliintulon jälkeen pitkästä laukasta ja pronssin nappasi Defrag Am.

-En minä ihan voittoa odottanut, mutta tuskin siitä yllätyin ainakaan enempää kuin pelaajat, sanoi Arto Laaksonen ytimekkäässä voittajahaastattelussa.

Koelähdöissäkin nähtiin mukavia vauhteja. Topin tallin 3-vuotias Ronaldo Malibu antoi itsestään todella vakuuttavan kuvan ja hienosti selvisi debyytistään myös Kesäyön hyväksyttävästi perille selvittänyt Janne Toivonen. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic