Lounais-Häme

Rantanen jatkaa FPS:n päävalmentajana

Forssan Palloseuran oma kasvatti Asko Rantanen jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana. FPS ja Rantanen solmivat 1+2-mallisen sopimuksen.

FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela iloitsee siitä, että Rantanen jatkaa vihreäpaitojen päävalmentajana nyt kolmatta kautta.

-Rantanen on meille todella tärkeä mies. Häntä vihreäsydämisempää ihmistä ei löydy. Rantanen tekee kaikkensa seuran eteen ja hän on seuran näkökulmasta helppo valmentaja, joka ei liikoja vaadi ja jolla rutiinit ovat kunnossa, Vuorela hehkuttaa.

Vuorelan mukaan neuvotteluissa ei pitkiä vääntöjä käyty sen jälkeen kun päästiin istumaan alas viime kauden tomun laskeuduttua.

-Kysyimme lyhyesti, haluatko jatkaa ja vastasi kyllä.

 

Muun viime kauden valmennustiimin kanssa ei vielä ole neuvoteltu. Vuorelan mukaan Rantasella on ajatus siitä, millaisen joukkueen kanssa hän haluaa ensi kaudella toimia.

Kaikki viime kauden pelaajasopimukset olivat yksivuotisia. FPS ei ole kiinnittänyt vielä yhtään pelaajaa ensi kaudelle, toisaalta kukaan ei ole suoraan ilmoittanut lähtevänsäkään. Vuorela uskoo, että paletti on pitkälti sama kuin viime kaudella.

-Tiedämme puutteemme ja sinne haemme vahvistusta. Haussa on selvä sniper (ahkera laukoja, maalintekijä) ja leveyttä puolustuspäähän. Kumpikin osa-alue kärsi viime kaudella muutaman poissaolon seurauksena.

 

FPS virittelee seurayhteistyötä, joka antaisi tukea ja turvaa. Vuorela ei sulje pois mitään vaihtoehtoa, vaan yhteistyöseura voi tulla Liigasta tai Mestiksestä.

-Tarkoitus on tarjota pitkän tähtäimen kehittymismahdollisuutta Liigan tai Mestiksen portteja kolkutteleville pelaajille. Mitään muukalaislegioonaa emme tänne halua. Tietenkin omille kasvateille halutaan tarjota mahdollisuutta, Vuorela kertoo.

-Haussa on järkevin vaihtoehto, mutta neuvottelut ovat vielä alkutekijöissään, hän jatkaa.

FPS haluaa tarjota pelipaikkaa myös niille pelaajille, jotka eivät aivan mahdu Suomi-sarjassa pelaavaan edustusjoukkueeseen. Sen osalta ongelmana on, että Suomi-sarjassa pelaajat eivät maksa itse pelaamisestaan, mutta alemmissa sarjoissa näin pääsääntöisesti tapahtuu. Siksi pelipaikan vieminen itse harrastuksestaan maksavalta pelaajalta ei ole yksinkertaista. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti