Lounais-Häme Tammela

Kati Malisen aamu alkaa rasvakahvilla ja juustomunakkaalla – Ketoilija pitää itsensä kylläisenä syömällä vain pari kertaa päivässä

Ketokeittiössä vältellään hiilihydraatteja ja suositaan rasvaa. Ateriat ovat tuhteja.
Kati Malinen sekoittaa joka aamu blenderissä rasvakahvia, johon tulee kahvia, kapryylihappoa, kookosöljyä, kanelia ja voita. Toinen ketogeeniseen ruokavalioon usein kuuluva juoma on sitruuna-suolavesi. Sen tavoitteena on alkalisoida kehoa. Kuva: Tapio Tuomela

Ketokeittiössä vältellään hiilihydraatteja ja suositaan rasvaa. Ateriat ovat tuhteja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic