Lounais-Häme

Ratsastajainliitosta Hevosopiston strateginen kumppani

 

 

Hevosopiston ja Suomen Ratsastajainliiton välinen yhteistyösopimus koskien urheilu- ja valmennustoimintaa allekirjoitettiin viime perjantaina. Sopimuksella vahvistettiin, että Ratsastajainliitto keskittää maajoukkuevalmennustoiminnan ja valmennustoiminnan koordinoinnin Hevosopistolle. Sopimuksen tavoitteena on jatkaa ja syventää entisestään molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

Hevosopistolla on opetus- ja kulttuuriministeriön osoittama erityistehtävä hevosurheilun valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Valmennuskeskustoiminnan lisäksi Hevosopistolla järjestetään useita kansainvälisten valmentajien valmennusklinikoita vuosittain sekä ratsastusurheilun toimihenkilökoulutuksia.

-Hevosopistolla on ollut jo vuosikymmeniä tärkeä rooli ratsastusurheilun kehittämisessä ja käytännön toteuttajana. Hevosurheilun valtakunnallisena valmennuskeskuksena Hevosopiston asema vahvistuu entisestään. Tämä on tärkeä askel kohti huippu-urheilumme strategisia tavoitteita, kertoo Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.

-Hevosopisto ja Ratsastajainliitto ovat aina tehneet tiivistä ja monipuolista yhteistyötä. Tämä uusi sopimus on tervetullut jatkumo ja se tarkentaa sekä vahvistaa yhteistyötämme. Katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin, toteaa Hevosopiston toimitusjohtaja Pauliina Mansikkamäki.

Valmennuskeskuksen johtajaksi on vastikään nimetty Hevosopiston opettajana työskennellyt, kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentaja Pirkko Herd. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic