Lounais-Häme

Rattijuopot värittivät poliisin pääsiäistä

Pääsiäisen ensimmäinen rattijuoppo kärähti pitkäperjantaina varhain aamuyöllä Forssan Oikokadulla. Pakettiautoa kuljettanut hyvinkääläinen vuonna -79 syntynyt mies pysäytettiin ajokunnon tarkastusta varten.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänellä ei myöskään ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kerta oli vuoden sisään 13., kun mies jäi kiinni kortitta ajosta.

Lauantaina aamupäivällä viisikymppinen helsinkiläismies autoili valtatiellä 10 humalassa. Mies säikähti poliisin puhallusratsiaa ja pysäytti auton tien pientareelle ennen ratsiapaikkaa.

Tämä tietenkin herätti poliisin mielenkiinnon ja liian aikaisen pysähdyksen syytä lähdettiin tarkastamaan.

Puhalluskoe näytti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Samana aamupäivänä kymppitiellä Jokioisilla kärähti ratista myös vuonna -57 syntynyt ypäjäläismies. Tarkkuusalkometrin tulos näytti 0,23 mg/litra.

Sunnuntaiaamuna kello 9 parikymppinen mies kuljetti päihtyneenä henkilöautoa Forssan keskustassa. Poliisipartio pysäytti auton, jonka kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta.

Hän on jäänyt kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kuusi kertaa vuoden aikana.

Mies puhalsi alkometriin puolitoista promillea ja hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen. Kuljettajan käyttämä ajoneuvo oli katsastamaton ja verotkin oli maksamatta.

Maanantai-iltana vuonna -75 syntynyt mies pysäytettiin Susikkaantiellä Tammelassa. Tarkkuusalkometrin tulos näytti 0,33 mg/litra. Miestä epäillään rattijuopumuksesta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic