Lounais-Häme

Rattijuoppo loukkaantui paettuaan poliisia Ypäjällä

Sunnuntaina puolen yön jälkeen poliisipartio antoi pysäytysmerkin henkilöauton kuljettajalle Forssantiellä Ypäjällä. Kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan lähti voimakkaasti kiihdyttämään autonsa nopeutta.

Ajo suuntautui Koskentielle, jossa poliisiauton nopeus oli suurimmillaan noin 100 km/tunnissa, mutta edellä ajanut henkilöauto jätätti poliisiauton. Nopeusrajoitus tieosuudella on suurimmaksi osaksi 60 km/tunnissa.

Poliisipartion tullessa Jyvämäen risteyksen ohi havaittiin edellä ajanut henkilöauto romuttuneena tien oikealla kaistalla. Kuljettajan paikalla istui noin 30-vuotias mies, joka puhalsi 1,3 promillea poliisin seulonta-alkometriin.

Jäljistä päätellen miehen ajoneuvo oli mennyt katon kautta ympäri useamman kerran. Mies loukkaantui, mutta oli tajuissaan ja pystyi puhumaan. Mies kuljetettiin sairaalahoitoon. Ajoneuvo vaurioitui korjauskelvottomaksi.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta ajoneuvorikkomuksesta (auto oli katsastettu viimeksi vuonna 2013 ja oli siten käyttökiellossa) ja liikennerikkomuksesta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic