Lounais-Häme

Rattijuoppoja ja tieltä suistumisia Kanta-Hämeen liikenteessä – Yksi loukkaantui vakavasti Rengossa

Liukkaat tiet aiheuttivat muutamia onnettomuuksia Kanta-Hämeessä lauantaina.

Lauantaiaamuna Rengossa noin 60-vuotias mies suistui hiekkatiellä kuljettamallaan pakettiautolla ajosuunnassaan vasemmalle penkkaan. Autosta oli irronnut katto ja kuljettaja oli lentänyt ulos autosta.

Mies kuljetettiin sairasautolla vakavasti loukkaantuneena Töölön sairaalaan Helsinkiin. Tie oli ollut tapahtumapaikalla jäinen. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantaiaamuna Miemalassa noin 35-vuotias mies menetti kuljettamansa pakettiauton hallinnan risteyksessä. Auto ei jarruttamisesta huolimatta pysähtynyt risteykseen, vaan liukui kohti valaisinpylvästä ja katkaisi sen. Autoon tuli lieviä vaurioita.

Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Tieosuus oli onnettomuuspaikalla sohjoinen ja osittain jäinen. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Rattijuopot työllistivät poliisia lauantain ja sunnuntaiaamun aikana.

Poliisi pysäytti sunnuntaina aamuyöllä Paroisissa henkilöauton, jota kuljettanut noin 20-vuotias mies puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Poliisi pysäytti sunnuntaina aamuyöllä Riihimäen Paloheimossa henkilöauton, jota kuljettanut noin 50-vuotias mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Kyydissä hänellä oli yksi aikuinen matkustaja. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Noin 25-vuotias mies kuljetti aikaisin sunnuntaiaamuna Riihimäen keskustassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Mies oli määrätty ajokieltoon tämän vuoden keväällä. Auto oli katsastamaton, siitä oli ajoneuvovero maksamatta ja omistajanvaihdosilmoitus tekemättä.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta. Autosta poistettiin rekisterikilvet, jotka toimitettiin katsastusasemalle. FL

Uusimmat

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic