Lounais-Häme

Ravintolatoiminta samaan tasoon - Villa uudistui

Ravintola Villassa on noin 120 asiakaspaikkaa eli kymmenkunta enemmän kuin yläkerran entisessä lounasravintolassa. Ennen alakerrassa oli vain viitisenkymmentä asiakaspaikkaa.

Katutasossa toimii nyt koko ravintolatoiminta aamiaisista lounaisiin ja á la carte -annoksiin asti.

-Halusimme luoda rennon ja helposti lähestyttävän tilan, jonne on katutasolta helppo tulla ja poiketa syömään, sanoo hotellinjohtaja Joni Järvi.

Ravintolalla on uusi sisäänkäynti keskellä kadunvarren ikkunarivistöä.

 

Alakerrassa ovat laajennuksen jälkeen noin 480 neliön alalla iso ravintolasali, uusi suuri keittiö, ravintolan ja hotellin vastaanottotiskit, uusitut saniteettitilat ja noin 30 hengen Molski-kabinetti. Molski viittaa kangaslaatuun kuten Forssan historiaan ja Forssan Scandicin kabinettinimistöön sopii.

Alakerta remontoitiin katosta lattiaan sekä sähköistä ja vesiputkista ilmastointiin saakka. Ravintolasalin lattia on vanhaa säästöpankin marmorilaattaa. Seinät ja katot ovat tummat ja keittiöseinusta valkoista laattaa. Iso ikkunapinta-ala tuo valoisuutta.

Villassa lounastaneet Jukka Kinos ja Jari Sava kiittävät mukavaa miljöötä ja tuoleja. Sisustuksen ovat suunnitelleet Riikka Koistinen ja Joni Järvi.

 

Remontti alkoi maaliskuussa ja ehti juuri valmiiksi ennen superviikonlopun kiireitä. Holjien ajaksi ravintola saa edustalleen viime vuoden tapaan ison terassin.

-Vaikka remontilla olisi millainen aikataulu, lopussa tulee kiire, Joni Järvi naurahtaa.

Toiminta yhdessä kerroksessa helpottaa myös henkilökunnan toimintaa.

Toisen kerroksen entinen lounasravintolatila jää entiselleen ja on vuokrattavissa isompia tilaisuuksia tai juhlia varten. Myös toisen kerroksen kabinetit ovat entisellään.

Villa-ravintolan aamiainen ja lounas jatkavat tutulla konseptilla. Á la carte -listaa on uusittu. Lista päivittyy muutaman kuukauden jälkeen aina joidenkin annosten osalta. Annoslistalla on 3–4 alkuruokaa ja 5–6 pääruokaa. Kolmen kategorian jälkiruokia on iltaisin esillä ravintolasalin kylmävitriinissä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic