Lounais-Häme

Rikollinen asteli itse poliisiasemalle ja päätti tunnustaa 67 rikosta

Salon poliisiasemalle ilmoittautui eilen iltapäivällä 62-vuotias suomalainen vailla vakituista asuinpaikkaa oleva mies. Mies kertoi olevansa yksi Suomen etsityimpiä rikollisia, mutta nyt tulleensa pohdinnan jälkeen siihen päätökseen, että rikollinen ura ainakin toistaiseksi saa loppua, ja hän selvittää avoinna olevat rikosasiansa.

Jonkin verran perääkin oli petosmiehen puheissa, sillä pikaisella alkutarkastuksella hänellä todettiin olevan 29 erillistä voimassa olevaa etsintäkuulutusta Suomessa. Hänen epäillään syyllistyneen eri puolilla Suomea etupäässä petosluonteisiin rikoksiin. Hän on sujuvalla ja itsevarmalla käytöksellä saanut harhautettua asiaonomistajia ja asunut ilmaiseksi useissa hotelleissa, ruokaillut maksamatta lukuisissa ravintoloissa,varastellut eri liikkeistä haluamiaan tarvikkeita, saanut autolliikkeistä huijaamalla autot käyttöönsä sekä polttoaineet tankkaamalla ja poistumalla paikalta.

Kuulusteissa mies on tunnustanut seikkaperäisesti kaikki tällä hetkellä poliisin tiedossa olevat avoinna olleet juttunsa. Pelkästään tämän vuoden aikana hänen epäillään syyllistyneen ainakin 67:ään eri rikokseen.Juttuja todenäköisesti tulee vielä lisää.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic