Lounais-Häme

Ristolainen laukoi Buffalon vierasvoittoon jatkoajalla, Barkovin Florida ylsi viimein kahteen perättäiseen voittoon

Montreal
09.11.2018, 08:35

Urheilu-uutiset

Rasmus Ristolainen iski Buffalon voittomaalin Montrealia vastaan jatkoajalla jääkiekon NHL:ssä. Buffalo voitti ottelun vieraskaukalossa 6-5.
Montreal johti kahden erän jälkeen 5-4, mutta Jeff Skinner toi Buffalon tasoihin kolmannessa erässä. Jatkoaikaa oli pelattu puolitoista minuuttia, kun Ristolainen toi kiekon omalta alueelta oikeata laitaa ja lämäsi ohi Montreal-vahti Carey Pricen.
Maali oli Ristolaisen kauden toinen. Hän sai jälleen kerran joukkueestaan eniten jääaikaa, yli 26 minuuttia.
Puolustajana Ristolainen kiinnitti ottelun jälkeen voitosta huolimatta huomion siihen, että Buffalo päästi viisi maalia.
– Tämä oli aika huono ottelu, tällaisia ei saisi olla. Mutta luulen, että tämä peli kasvatti meitä joukkueena. Saimme aika ruman voiton, raavimme kaksi pistettä ja opimme tästä, Ristolainen sanoi NHL.comin mukaan.
Montrealin suomalaispelaajat Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen jäivät ilman tehoja.
Aleksander Barkovin Florida Panthers otti toisen perättäisen voittonsa kaatamalla Edmontonin kotonaan 4-1. Ottelu oli Floridalle ensimmäinen sitten sen viime viikonlopun Helsingin-matkan, jolloin Panthers ensin hävisi Winnipegille ja seuraavana päivänä voitti sen.
Barkov antoi rystyllä näppärän syötön Jevgeni Dadonovin tekemään 1-0-maaliin toisessa erässä.
Orastavasta voittoputkestaan huolimatta Florida on yhä viimeisenä NHL:n itälohkossa. Se pystyi vasta nyt voittamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi ottelua perättäin.

Granlundin Vancouver iski kahdeksan maalia Bostonia vastaan

Markus Granlund kirjautti kaksi syöttöpistettä, kun hänen joukkueensa Vancouver voitti Bostonin vieraissa 8-5 todellisessa maali-ilottelussa. Granlund antoi kahdeksan maalin toisessa erässä syötöt Vancouverin 2-2-tasoitukseen ja 5-3-maaliin. Granlund on kerännyt tällä kaudella tehot 3+5.
Ottelun ykköstähti oli tehot 2+2 iskenyt Vancouverin Bo Horvat.
Markus Granlundin isoveli Mikael Granlund sinetöi Minnesotan 3-1-voiton alivoimalla, kun Minnesota kaatoi vieraissa Los Angelesin. Granlund teki maalinsa kolme sekuntia ennen ottelun loppua. Mikko Koivu oli alustamassa Minnesotan jokaista maalia.
Tuukka Rask vaihdettiin toisessa erässä Bostonin maalin suulle, kun Jaroslav Halak oli ohitettu viidennen kerran 19 laukauksesta. Raskillakaan ei ollut helppo ilta, sillä hän päästi taakseen kolme maalia 14 laukauksesta.
Philadelphian Jori Lehterä keräsi syöttöpisteen Flyersin voittaessa Arizonan kotonaan 5-4. Arizona teki toisessa erässä kaksi alivoimamaalia ja pääsi toiselle erätauolle 4-2-johdossa. Philadelphia nousi kuitenkin tasoihin ja voitti jatkoajalla.
Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pääsivät tehoille Hurricanesin hakiessa 4-3-vierasvoiton Chicagosta. Aho ja Teräväinen merkittiin syöttäjiksi Calvin de Haanin 4-0-osumaan. Aholla on nyt tältä kaudelta koossa tehot 4+14.

https://www.nhl.com/news/buffalo-sabres-montreal-canadiens-game-recap/c-301736792

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti