Lounais-Häme

Robert Ven vuoden soutaja

Vesikkojen nuorille melojille myös palkintoja.

Hämeenlinnalaisseurat olivat hyvin esillä, kun Suomen Melonta- ja Soutuliitto palkitsi kuluneen kauden parhaitaan päätösjuhlassa Merimelojien majalla Helsingissä.

Hämeenlinnan Soutajien Robert Ven voitti seitsemännen SM-kultansa olympialuokkien yksikössä (M1X) ja oli MM-kisoissa viidestoista sekä EM-kisoissa yhdestoista. Hänet arvostettiin vuoden soutajaksi olympialuokissa.

Vanajaveden Vesikkojen nuoret melojat menestyivät hyvin sekä kotimaassa että kansainvälisillä vesillä ja maratonmelonnan palkinnon saivat Otto Sivula ja Sakke Mattila.

Sama kaksikko oli mukana K4-ryhmässä, joka sai nuoren urheilijan palkinnon. Vesikoista ryhmään kuului myös Jaakko Hippeläinen. Nuorten MM-kisoissa nelikkö oli viidestoista. Ratamelonnan nuorten PM-kisoista Vesikkojen kolmikolle lähti mukaan viisi mitalia.

Hippeläinen palkittiin myös P18-sarjan Suomen cupin voittajana. Sivula oli cupin kakkonen ja vain kolmeen osakilpailuun osallistunut Mattila seitsemäs.

P14-sarjassa Esko Virolainen oli cupin neljäs ja Kalle Hippeläinen viides, Tuomas Virolainen P12-viides ja Peppi Moilanen T16-kuudes. Nuorimmissa ikäluokissa Henrik Virolainen oli P10-kakkonen ja Usva-Lilja Ojala T10-neljäs. HäSa

Fingerpori

comic

Näkoislehti

26.2.2020

Uusimmat