Lounais-Häme

Roosa Koskelo maailman parhaiden kyydissä – "Tunnelma oli huikea, kun halli oli myyty loppuun"

Roosa Koskelo pelaa naisten Mestarien liigaa saksalaisen Allianz MTV Stuttgartin joukkueessa. Kuva: Tom Bloch

Forssalaislähtöinen libero Roosa Koskelo pääsi haastamaan maailmaneliitin osaamisen, kun Mestarien liigan kahden edellisen vuoden mestari VakifBank Istanbul vieraili Stuttgartissa.

Mestarien liigan lohkovaiheen taisto ei tällä kertaa Koskelon saksalaisjoukkueelle palkintoa tuonut, kun turkkilaisjoukkue kuittasi voiton 0-3 (23-25, 18-25, 18-25).

Avauserässä Stuttgart johti vielä 23-22, mutta maailmantähtien Zhu Tingin, Kelsey Robinsonin, Milena Rasicin ja Lonneke Slöetjesin riveissään omaava VakifBank puristi ohi. Kaksi viimeistä erää olivat sitten jo selvempiä vieraiden hyvän syötön johdolla.

Koskelo ihasteli vastustajan esitystä, ja hyvä oli oma alkukin.

– Ensimmäinen erä taisteltiin hyvin, mutta sen jälkeen vastaanottomme hajosi sen verran, ettei ollut oikein mahdollisuuksia. Emme saaneet heidän vastaanottoa rikki juuri lainkaan ja sehän tekee pelistä suhteellisen haastavan varsinkin tätä joukkuetta vastaan

Ihan vastaavaa taistelua ei Koskelon mukaan saatu aikaan kuin vieraspelissä Istanbulissa.

– Olisi ollut aika eri peli, jos olisi se eka erä pystytty viemään. Tunnelma oli huikea, kun halli oli myyty loppuun viimeistä seisomapaikkaakin myöden, Koskelo kertoi.

Stuttgartille riittää varmuudella Mestarien liigan pudotuspelipaikkaan kolmen pisteen voitto päätösottelusta Maritza Plovdiviä vastaan ensi tiistaina.

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic