Lounais-Häme

Roskien poltto riistäytyi: Vanha navetta ja asuntovaunu tuhoutuivat Tammelassa

Vanha navettarakennus ja navetan viereen parkkeerattu asuntovaunu tuhoutuivat nopeasti edenneessä tulipalossa Tammelan Heiniläntiellä.

Tulipalo sai alkunsa roskien poltosta sunnuntaina noin klo 12. Tuuli edesauttoi palon leviämistä ja myös maastoa paloi. Pihapiirissä ollut omakotitalo ei ollut vaarassa, koska tuuli vei paloa toiseen suuntaan.

-Ilmeisesti roskien poltosta lähti kipinää, mikä sytytti navetan, päivystävä palomestari kertoi ja varoitti maaston olevan kuivaa viime aikojen sateista huolimatta.

-Vaaraa lisää tuuli, hän huomautti.

Navetta toimi varastotilana ja tuhoutui kivijalkaan saakka. Myös asuntovaunu tuhoutui kokonaan. Palomiehet pelastivat asuntovaunusta kaasupallon lisävahinkojen ehkäisemiseksi.

Jälkisammutustöissä noudatettiin tavanomaista suurempaa varovaisuutta, koska navetassa säilytettiin mahdollisesti patruunoita. Alueelta kuului pamahduksia, mutta pamausten syystä ei ollut varmuutta.
Jälkisammutustöiden arveltiin jatkuvan iltakuuteen saakka.

 

Yksi palomiehistä loukkaantui lievästi sammutustöiden yhteydessä. Palomies sai lämpösäteilystä palovamman iholleen ja kävi tarkistuttamassa vammansa sairaalassa.

 

Muokattu klo 14.10 tulipalon ajankohtaa ja lisätty kuva klo 15.50.

Päivitetty klo 17.00.

Uusimmat

Fingerpori

comic