Lounais-Häme

Rötöskuljettajilla huumeita tilillään

Forssalaismies jäi Jokioisilla Haisiontiellä perjantai-iltana puoli yhdeksältä kiinni ajettuaan kortittomana, amfetamiinia nauttineena katsastamatonta henkilöautoa, jossa oli väärät siirtokilvet.
Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja kahdesta ajoneuvorikkomuksesta
Forssalainen mies ajoi henkilöautolla ojaan Jokioisilla Kirkonkulmantien ja Kaupinkulmantien risteyksessä perjantaina päivällä puoli yhden aikaan. Mies oli jättänyt autonsa, mutta poliisi tavoitti hänet toisen auton kyydistä. Ojaanajettu auto paljastui katsastamattomaksi, kuljettaja kortittomaksi ja lisäksi häneltä löytyi kaasusumutin ja kannabista.
Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.
Perjantaina puoli kahden aikaan päivällä paikkakuntalainen nainen jäi kiinni huumaantuneena ajosta henkilöautolla Forssassa Turuntiellä. Nainen oli ilmeisesti käyttänyt amfetamiinia.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti