Lounais-Häme

Rouva Eeva Ahtisaarella todettu koronavirustartunta

Tasavallan presidentin kanslian mukaan rouva Eeva Ahtisaari voi hyvin varmennetusta tartunnasta huolimatta Kuva: Juhani Salo = JS
Tasavallan presidentin kanslian mukaan rouva Eeva Ahtisaari voi hyvin varmennetusta tartunnasta huolimatta Kuva: Juhani Salo = JS

Presidentti Martti Ahtisaaren puolisolla rouva Eeva Ahtisaarella on todettu koronavirustartunta.

Asiasta tiedottaa Tasavallan presidentin kanslia.

Tiedotteen mukaan Eeva Ahtisaari voi hyvin varmennetusta tartunnasta huolimatta. Presidentti Ahtisaari on hyväkuntoinen eikä hänellä ole todettu koronaviruksen aiheuttamia oireita.

Tasavallan presidentin kanslian mukaan presidentti Tarja Halonen ja professori Pentti Arajärvi ovat ilmoittaneet, että he ovat terveitä. Rouva Tellervo Koivisto on ilmoittanut olevansa hyvävointinen ja täysin terve.

Samassa juhlassa

MTV kertoi perjantaina, että Eeva Ahtisaari ja presidentti Halonen olivat paikalla Musiikkitalon naistenpäivän juhlakonsertissa, johon osallistuneella oli todettu koronavirustartunta. Konsertti järjestettiin 8. maaliskuuta. Konsertin esiintyjät, yleisö ja henkilöstö ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Kaikkia konserttiin osallistuneita on kehotettu tarkkailemaan vointiaan. Koronaviruksen oireet alkavat pääsääntöisesti kahden viikon sisällä tartunnasta.

Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso ei eilen halunnut antaa tarkkoja tietoja paikalla olleen yleisön määrästä.

–  Salissa on paikkoja 1  700 ihmiselle, ja sen verran voin sanoa, että ei se ollut täynnä, mutta ei tyhjäkään, Paaso sanoi STT:lle.

 

Päivitetty klo 19.40: Lisätty väliotsikko Samassa juhlassa ja sen alla oleva teksti.

Näkoislehti

26.9.2020

Fingerpori

comic