Lounais-Häme

Ruoan osuus ilmastovaikutuksista on 30 prosenttia – Hiilineutraalit tuotantoketjut ovat vielä kaukaisia tavoitteita

Kuluttajien osuus ruokahävikistä on miltei kolmannes, mutta korona saattaa vähentää hävikkiä, kun kotona kokataan aiempaa innokkaammin.
Juha-Matti Katajajuuri pitää yhtenä tämän ajan positiivisena asiana sitä, että suomalaisten ruokavalio on muuttumassa kasvisvoittoisemmaksi lihankulutuksen vähentyessä. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Kuluttajien osuus ruokahävikistä on miltei kolmannes, mutta korona saattaa vähentää hävikkiä, kun kotona kokataan aiempaa innokkaammin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic