Lounais-Häme

Rykkerin Outi Saaristo: " Oli ihana päästä mukaan" – Häme ja Forssan seutu vahvasti mukana Järvi-Suomen matkailuvideolla

Järvi-Suomi ponnistaa yhdessä kansainvälisille markkinoille. Rykkerin Outi Saaristo toivoo, että video houkuttelee väkeä Hämeeseen.
Forssan seutu on esillä vahvasti, sillä videolla vilahtavat maisemien lisäksi esimerkiksi kankaanpainantaa vaaliva Rykkeri ja Silmälän ratsutila. Mukana on myös seudun huikeita maisemia. Kuvassa Kyynäränharju Tammelasta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan seutu on esillä vahvasti, sillä videolla vilahtavat maisemien lisäksi esimerkiksi kankaanpainantaa vaaliva Rykkeri ja Silmälän ratsutila. Mukana on myös seudun huikeita maisemia. Kuvassa Kyynäränharju Tammelasta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Järvi-Suomi ponnistaa maailman matkailumarkkinoille parhailla järvimaisemilla ja kiinnostavilla aktiviteeteillä. Luonnon, vesistöjen ja kaupunkikulttuurin yhdistelmästä on julkaistu uusi matkailullinen inspiraatiovideo ”4 seasons in Lakeland”.

Mukana on myös hämäläismaisemia aina Aulangolta Hämeen linnaan ja Tammelan kansallispuistoihin. Forssan seutu on esillä vahvasti, sillä videolla vilahtavat esimerkiksi kankaanpainantaa vaaliva Rykkeri ja Silmälän ratsutila.

Rykkerin Outi Saaristo kommentoi videota tuoreeltaan.

– Video oli upea, vaikuttava ja siitä huokui hiljaisuus, mutta myös aktiivisuus. Oli ihana päästä mukaan tällaiseen, Saaristo kiittelee.

Saaristo kertoo, että matkailu on tärkeää myös Rykkerille, sillä vierailevat ryhmät tukevat painokankaan ja siitä jalostettujen tuotteiden valmistusta. Käynneistä kimpoaa myös kurssitilauksia.

– Korona hiljensi meidänkin kesän ryhmien osalta, mutta toivon ja luotan, että matkailijaryhmät palaavat, kunhan tilanne rauhoittuu.

Videolla korostetaan alueiden yhteisiä vahvuuksia

Videon tekijät halusivat nostaa Järvi-Suomen videolla maailman onnellisimman maan eri alueiden onnellisuustekijöitä.

– Korostamme videolla alueidemme yhteisiä vahvuuksia. On mahtavaa, kuinka yhteistyö kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa ei katso maakuntarajoja. Lakeland-suuralueen hyvän yhteistyön tavoitteena on tehdä matkailualueitamme tunnetuksi ulkomailla ja nyt julkaistu video on todiste alueidemme saumattomasta yhteistyöstä, Anu Huusko Visit Lahdesta kommentoi tiedotteessa.

Videolla voi tutustua laajoihin vesistöalueisiin aktiviteetteineen, kansallispuistoihin ja puhtaaseen luontoon. Tutuksi tulevat myös mökkeily, uniikit majoituskohteet, saunat, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri.

Järvi-Suomi on maailman suurimpia järvialueita

Alun perin Tokion kesäolympialaisten yhteyteen kohonneeseen Metsä-paviljonkiin kuvattu video on katsottavissa eri matkailualueiden Youtube-tileillä.

Visit Finland käyttää sitä myös omassa markkinoinnissaan. Videota on tarkoitus esittää myös esimerkiksi syyskuussa Yhdysvaltoihin suuntautuvan PR-kampanjan yhteydessä.

Kansainvälisillä markkinoilla Järvi-Suomi esittäytyy yhteisen Lakeland – The Heart of Finland -brändin alla.

– Järvi-Suomi on maailman suurimpia järvialueita. Visiomme on, että tulevaisuudessa se on maailman kiinnostavin järvialue, vetovoimainen ja tunnettu ympärivuotinen rentouttavan loman kohde. Vaikka ajat ovat vaikeat, uskomme vakaasti kansainvälisen matkailun elpymiseen. Markkinointia ei saa lopettaa, jotta emme alueena unohdu, Mari Saloniemi Visit Tampereelta kertoo tiedotteessa.

”4 seasons in Lakeland” -videon kuvaukset on tehty viiden maakunnan matkailuorganisaatioiden, Visit Hämeen, Visit Jyväskylän, Visit Lahden, Visit Tampereen ja Visit Saimaan, yhteistyönä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic