Lounais-Häme

Ryske rohmusi pm-mitaleita

Tammelan Ryskeen 9-15 -vuotiaat yleisurheilijat saavuttivat peräti 35 mitalia ja 31 pistesijaa Tampereella sisulisähuipentuman nimellä kisatuissa piirinmestaruuskilpailussa.

Ryskeen mitaleista seitsemän tuli kultaisena, 14 hopeisena ja 14 pronssina.

Lounais-Hämeen muista seuroista Forssan Salama keräsi 15 mitalia yhdellä kullalla, kuudella hopealla ja kahdeksalla pronssilla. Urjalan Urheilijoiden seitsemän mitalin saalis koostui kolmesta hopeasta ja neljästä pronssista. Humppilan Veikot saavutti yhden pronssin.

 

Ryskeen mestareista Veeti Saarisesta tuli tuplamestari 14-vuotiaiden 800:n ja 2000 metrin juoksujen voitoilla. Saarisen 2000 metrin voittoaika 6.28,37 on hänen ennätyksensä ja ikäluokan tämän kauden neljänneksi paras.

Keihäästä Ryskeelle tuli kolme mestaruutta, kun Vili Välimäki voitti 14-vuotiaiden, Ville Rekola 12-vuotiaiden sekä Alisa Syrjälä 11-vuotiaiden mestaruuden ennätyksellään.

Ryskeen Jani Laakso voitti 14-vuotiaiden moukarimestaruuden ennätyksellään ja Taika Kuusela hyppäsi mestariksi 9-vuotiaiden pituudessa.

Salamasta mestariksi ylsi Vanessa Salminen ennätyksellään 11-vuotiaiden kiekonheitossa.

 

Ryskeellä on satakunta nuorta yleisurheilijaa, joista kolmisenkymmentä lukeutuu kilparyhmään.

– Nämä saavutukset ovat pitkäjänteisen tekemisen tulosta, josta pitää antaa kiitos valmentajille ja ohjaajille. Emme tavoittele varsinaisesti mitaleita, vaan tuemme urheilijoiden kehittymistä. Olemme ylläpitäneet motivaatiota ja tekemisen iloa, joka on tässä iässä tärkeätä, toteaa Ryskeen lasten ja nuorten yleisurheiluohjaaja Sirpa Hovila. FL

 

 

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic