Lounais-Häme Forssa

Saarela nosti Blues Brotherilla voittopottia Pilvenmäellä

Vuoden viimeiset hyytävässä tuulessa ja pikkupakkasessa.
Ari Moilanen ohjasti Reverend Redin voittoon Pilvenmäellä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Vuoden päättäjäisravit ajettiin Pilvenmäellä hyytävässä tuulessa ja pikkupakkasessa. Joulukiireitten ja kelin takia väkeä ei paikalla liiemmälti ollut, mutta T5-pelissä päästiin kuitenkin normaaliin sunnuntaivaihtoon eli pikkuisen alle 60 000 euroon.

Suosikkien merkeissä mentiin viimeiseen lähtöön, mutta siihen saatiin sentään sen kokoinen yllätys, että rivin arvo nousi yli kahdensadan. Tästä pikkupommista vastasi valjakko Blues Brother ja Jarmo Saarela voittajakertoimen ollessa 17,51.

Juha Utalan Vitesse oli ensimmäisen lähdön megasuosikki ja sen arvoisesti sukutamma myös tehtävänsä hoiteli.

– Takasuoralla oli pikkuisen kolarintynkää, johon meinasimme jäädä ja ajoinkin sitten saman tien keulaan. Varaa jäi paljon, selvitti Utala lähdön tapahtumia.

Toinen T5-koitos ratkesi jo puolen kierroksen jälkeen kun Ari Moilanen oli hoputtanut Kuutin kärkeen. Siitä ruuna vastaili kilpakumppaneilleen tarpeen mukaan. Karlo oli kakkonen ennen Lötens Elinaa.

Reverend Red oli kolmannessa lähdössä eniten pelattu, eivätkä pelaajat siihen turhaan luottaneet. Ari Moilanen hoiteli ajotehtävät ammattimiehen ottein eikä pirteäsi kirinyt I´m Just A Sund päässyt 12,5-vauhtisessa lopetuksessa edes lähelle.

Teivaisen Antti on löytänyt omistamalleen Mr Nice Waylle oivan lainakuskin kun on luovuttanut ohjat Miia Salmiselle.

Porin ykkönen sai jatkoa Pilvenmäellä kun Miia päästeli ruunalla takasuoran lopussa keulaan ja piti paikan suhteellisen vaivattomasti maaliin asti. – Kun päästiin keulaan, niin kaikki oli varsin helppoa. Vilkuilin loppusuoralla sen verran taakseni etteivät muut pääse yllättämään, selvitti vuoden toisen voittonsa napannut Miia.

Päätöskohteen piti olla pitkältä tauolta palanneelle Dillon Ridelle lähes läpihuutojuttu, mutta toisin kävi.

Tapio Perttusen ori sai makoisan juoksun toisessa ulkona, mutta kunnon loppukiriä siltä ei irronnut ja voittoon karautti Jarmo Saarela Blues Brotherilla ennen keulasta hyvin kamppaillutta Arrowsrainia.

Pilvenmäellä 23-vuotispäiväänsä juhlinut nouseva ohjastajakyky Jere Kiveinen palkitsi itsensä ykköstilalla Westcoast Maydayn rattailla illan toisessa lähdössä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic