Lounais-Häme

Sade ei vesittänyt FJK:n peliä

Vettä tihutti ja kenttä oli liukas, mutta pallo pysyi silti FJK:n hallussa. FJK pystyi kosteista oloista huolimatta pelaamaan hyvää jalkapalloa ja korjasi Nelosen kärkiottelussa ansaitun 4–1-voiton Tervakosken Padosta.

Tiistai-illan kamppailu oli Jalkapalloklubin hallussa toisen puoliajan alun pientä vaikeaa jaksoa lukuun ottamatta alusta loppuun. Pallo liikkui, syötöt löysivät omat pelaajat, eikä otteissa ollut turhaa hätäilyä.

-Tärkeät pisteet hyvään paikkaan. Tämä oli niin sanottu kuuden pisteen ottelu, vaikka olemme vasta kauden puolivälissä, FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti totesi pelin jälkeen.

 

Terävästi otteluun tullut FJK iski kahdesti jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Molemmilla kerroilla asialla oli hurjalla pelipäällä ollut kärkimies Jere Rauhansalo.

Ensimmäinen maali tuli kulmapotkusta, kun Rauhansalo puski Janne Eerikäisen laatukeskityksen Padon maaliin. Toinen tuli hetkeä myöhemmin. Rauhansalo kaadettiin rangaistusalueella ja hän pisti tilanteesta tuomitun pilkun varmasti verkkoon.

FJK oli jatkossakin niskan päällä. Seuraava osuma nähtiin avauspuoliajan lopulla, kun forssalaisjoukkueen kapteeni Santeri Ketola taisteli tilanteen loppuun asti ja laukoi lukemiksi 3–0.

-Olimme hyvällä jalalla liikkeellä alusta saakka. Valmistauduimme hyvin otteluun, olimme tehneet vähän ekstraa. Näki heti alussa, että tämä on meidän pelimme, Murtolahti kertoi.

Toisen puoliajan alku oli hieman nihkeämpää FJK:lta, joka selvässä johtoasemassa alkoi turhaan varmistella peliä. Pato näytti, ettei se ole turhaan lohkon kolmosena ja kavensi 60. minuutin paikkeilla 3–1:een Ossi Lehtisen osumalla.

FJK ei takaiskua hätkähtänyt, vaan otti otteen haltuunsa. Niitti pelille nähtiin, kun Rauhansalo täydensi hattutemppunsa. Atte Ekholm tarjoili oikealta maukkaan keskityksen ja Rauhansalo sijoitti keskeltä lukemat varmasti 4–1:een.

FJK:lla oli tämänkin jälkeen muutama oiva tekopaikka, mutta lisää osumia ei enää nähty.

-Peli oli meiltä paikoittain oikein hyvää. Tästä on hyvä jatkaa pienen tauon jälkeen syyskierrosta.

 

Sarjanousija FJK on hävinnyt 11 pelaamastaan ottelusta vain kaksi. Joukkue jatkaa lohkonsa kärjessä.

-Meillä on sama tavoite kuin kauden alussa, eli pelata kärkikahinoissa. Ja koska johdamme lohkoa, haluamme toki pysyä lohkon kärjessä sarjan loppuun saakka, Murtolahti totesi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic