Lounais-Häme

Sade rauhoitti menoa Hämeessä

Hämeen poliisin alueella alkuilta ja -yö olivat torstaina suhteellisen vilkkaat, mutta sade rauhoitti osaltaan keikkarintaman. Tehtäviä poliisilla oli Päijät-Hämeessä vuorokauden aikana 153 ja Kanta-Hämeessä 115 kappaletta.

Orimattilassa noin 60-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle hänen kääntyessään Heinämaantieltä Pappilantielle torstaina puolen päivän aikaan. Auto törmäsi Pappilantiellä olleen henkilöauton kylkeen. Poliisipartio puhallutti naisen ja tulos oli 2,60 promillea. Nainen vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Naisen kyydissä oli kaksi matkustajaa ja toisen osapuolen autossa kuljettaja oli yksin liikkeellä. Molempiin autoihin tuli vaurioita, mutta kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä.

Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksenkadulla perjantaina aamuyöllä kolmen aikoihin poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka parikymppinen mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen lukeman, 1,60 promillea. Kun miestä oltiin siirtämässä poliisiautoon, hän lähtikin juoksemaan karkuun. Partio tavoitti miehen, jolloin tämä alkoi tehdä fyysistä vastarintaa poliisille. Mies päätyi raudoitettuna kiinniotetuksi ja hänet käytettiin verikokeissa. Mies odottaa poliisivankilassa kuulusteluja epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Uusimmat

Fingerpori

comic